Στρατός Ξηράς: Προσλήψεις 160 ΟΒΑ στις Ειδικές Δυνάμεις – ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΟΒΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

armynow.gr google news

Στη Διαύγεια η απόφαση: Προκηρύσσονται 160 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ειδικές Δυνάμεις – Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις.

Προσλήψεις 160 θέσεων στο Στρατό Ξηράς προκηρύσσονται με τη δυνατότητα ανανέωσης παράτασης τριών ετών.

Αναλυτικά:

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας με την οποία προκηρύσσονται 160 θέσεις οπλιτών και εφέδρων Ειδικών ∆υνάµεων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο τριών ετών µε δυνατότητα παράτασης τριών ετών, οι οποίες έχουν εγκριθεί για το έτος 2020.

Οι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 13 Νοεμβρίου (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα).

Oι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα θα πρέπει να µην έχουν συµπληρώσει το εικοστό πέµπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους, σύµφωνα µε τις διατάξεις της στρατολογικής νοµοθεσίας (δηλ.γεννηµένοι από 1-1-1996 και µεταγενέστερα), κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών για αρχική ανακατάταξη ή επανακατάταξη.

Επιπλέον, προκηρύσσονται 258 θέσεις οπλιτών για τις υπόλοιπες μονάδες του Στρατού Ξηράς.

ΕΔΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ