Η παρενόχληση ….

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΛΉΘΙΝΕΣ
Εύθυμη αληθινή αστυνομική ιστορία. Γράφει ο  ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ- Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

 

—— Κύριε υπαστυνόμε . Με λένε Τάκη ………….. και ήλθα για  να σας αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει  και με απασχολεί σοβαρά το τελευταίο διάστημα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

—– Κάθισε Τάκη και πες μου τι σε απασχολεί .

—–  Ξέρετε καθημερινά μου τηλεφωνεί συνεχώς , με χαδιάρικη φωνή , μία κοπέλα , η οποία μου λέει ότι τη λένε Κατερίνα και ότι θέλει να με γνωρίσει από κοντά , γιατί είναι ερωτευμένη μαζί μου, στο << φούλ>>.

—– Πως είναι ερωτευμένη μαζί σου <<στο φούλ>> , Τάκη , εξ αποστάσεως, η με την διόραση και τι σου λέει ;

—– Μου λέει ότι ξέρει τα πάντα για μένα , ότι με έχει δει έξω , ότι είμαι ωραίο αγόρι , το απόλυτο αρσενικό που θα την συγκλονίσω , ότι έχω τα μάτια του Χριστού, το σώμα του Απόλλωνα και το χρυσό μέταλλο στη φωνή μου , ότι είμαι Θεός και το απόλυτο όνειρό της.

—– Καλά-καλά , εσύ δεν υποψιάζεσαι ότι μπορεί να σου <<κάνει πλάκα>> κάποια γυναίκα ; Εσύ τι της είπες ;

—– Της είπα ότι θέλω να την γνωρίσω και μου πρότεινε να συναντηθούμε στη πλατεία …….. Πήγα στο ραντεβού , αλλά δεν τη βρήκα. Ήταν εκεί όμως μία άλλη κοπέλα που περίμενε τον δικό της και εγώ νόμισα ότι  ήταν η Κατερίνα , όπως μου είχε περιγράψει τα χαρακτηριστικά της . Την πλησίασα με τρόπο και πήγα να της μιλήσω , αλλά << έφαγα μαύρο>> και μάλιστα πάραλίγο να φάω και ξύλο , γιατί είχε έλθει ο δικός της , ο οποίος μου ζήτησε τον λόγο . Έγινα ρεζίλι , γιατί με πέρασε για παλαβό.

—– Λοιπόν Τάκη υποψιάζομαι ότι κάποιος , κάποια, η κάποιοι, σου κάνουν πλάκα. Μη σηκώνεις το τηλέφωνο και μη <<τσιμπάς>>. Πήγαινε στο καλό και κοίταξε να βρεις μία πραγματική Κατερίνα.   Μετά από λίγες ημέρες , ο Τάκης ξανά στο αστυν. τμήμα και στον ίδιο υπαστυνόμο.

—– Βρε-βρε-βρε, καλώς τον Τάκη. Τι έγινε Τάκη , πως πήγε ο έρωτας σου ;

—– Κύριε υπαστυνόμε , δεν μπορώ πλέον να ησυχάσω. Με παίρνει τηλέφωνο ακατάπαυστα η Κατερίνα κάτι άγριες ώρες και μου λέει το πάθος του έρωτά της για μένα. Ότι δεν μπορεί να κλείσει μάτι και με φαντασιώνεται , πότε σαν αρχαίο θεό του Ολύμπου, πότε σαν τον Ερμή, πότε σαν δίμετρο τσολιά και ότι κάθε βράδυ κάνουμε έρωτα το καλοκαίρι στην άμμο της θάλασσας σκεπασμένοι με τους κόκκους της άμμου , κάτω από το φεγγάρι και ότι θα είναι η σκλάβα μου και εγώ ο πειρατής της. Εγώ της είπα να μη με ξαναπάρει στο τηλέφωνο , αλλά αυτή μου είπε κλαίγοντας ότι είμαι ο έρωτας της ζωής της , το πεπρωμένο της και ότι αν δεν ανταποκριθώ στον παθιασμένο έρωτά της , θα αυτοκτονήσει, αφήνοντας σημείωμα.

—– Μωρέ μπράβο φαντασία η Κατερίνα, ούτε σε σαπουνόπερα……. Λοιπόν άκου Τάκη πειρατή….  Εγώ αστυνομικός είμαι, δεν είμαι ψυχαναλυτής. Θα σου το ξαναπώ. Η κοπελιά , η σου κάνει πλάκα, η φίλε μου έχεις πέσει σε τρελή.

—– Και πώς θα σωθώ κύριε υπαστυνόμε ; Της κλείνω το τηλέφωνο, αλλά αυτή με ξαναπαίρνει χίλιες φορές . Την βρίζω και μου λέει << βρίσε με και άλλο μωρό μου, με φτιάχνεις, αγοράκλα μου….>>.

—– Τάκη έχεις δύο τρόπους για να …. σωθείς. Ή θα πρέπει να αλλάξεις αριθμό τηλεφώνου και να το δηλώσεις σαν απόρρητο, ή θα της πεις ότι έχεις μπλοκάρει μέσω του Ο.Τ.Ε. το τηλέφωνό σου και καταγράφεις τις συνομιλίες και ότι θα απευθυνθείς στην Αστυνομία και στον Εισαγγελέα για τις …. παρενοχλήσεις. Μα καλά βρε Τάκη, όταν πήγες σε εκείνο το ραντεβού που σε <<έστησε>> , τι σου είπε στο τηλέφωνο, πώς δικαιολογήθηκε ;

—– Μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι με δοκιμάζει σαν άνδρα, ότι έχω διαφορά υπεροχής από τους άλλους άνδρες και ότι είμαι ……. σαν μία Πόρσε και οι άλλοι είναι Ζάσταβα….. και  ότι << κόβει φλέβες για μένα>>.

—–  Λοιπόν εσύ τώρα Τάκη << για να σκίσεις τη γάτα…….>> , θα της πεις αυτά που σου είπα προηγουμένως και το πιθανότερο είναι ότι θα απαλλαγείς από τον …. έρωτά της Κατερίνας, η όπως αλλιώς τη λένε. Μη φοβάσαι, ούτε θα …. αυτοκτονήσει, για χάρη σου, ούτε θα σε παντρευτεί και προπάντων τσιμουδιά στις παρέες σου.

Ο Τάκης δεν ξαναεπισκέφθηκε την Αστυνομία. Προφανώς η …. Κατερίνα θα απογοητεύθηκε , γιατί ο Τάκης δεν ανταποκρίθηκε άλλο στον …. έρωτά της. Στο νοσοκομείο πάντως ….. δεν έγινε εισαγωγή γυναίκας …. με κομμένες φλέβες. ……

ΣΗΜ. Τότε δεν υπήρχε η σημερινή τηλεφωνία.

Περισσότερες αληθινές αστυνομικές ιστορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ :

Αστυνομικές ιστορίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ