401 ΓΣΝΑ: Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη σύγχρονη Μονάδα Νοσηλείας για Μεικτά Περιστατικά

401ΓΣΝΑ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ 5Β

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον η ανακαινισμένη Μονάδα Νοσηλείας για Μεικτά Περιστατικά στο 401ΓΣΝΑ που εγκαινιάστηκε παρουσία του Διοκητή της ΑΣΔΥΣ

 

Σε λειτουργία είναι πλέον οι ανακαινισμένοι 23 θάλαμοι, οι βοηθητικοί χώροι καθώς ο  σύγχρονος ιατρονοσηλευτικός εξοπλισμό της Μονάδας Νοσηλείας για Μεικτά Περιστατικά.

Τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Μονάδας Νοσηλείας 5Β πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, παρουσία του Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»), Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαδόπουλου.

Η ανακαινισμένη πλέον Μονάδα Νοσηλείας 5Β λειτουργεί κανονικά, ενώ σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του προσωπικού του Νοσοκομείου, αποτελεί μια κλινική υψηλών ιατρικών προδιαγραφών για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη.

Η σύμβαση για το πρόγραμμα ανακαίνισης της Μονάδα Νοσηλείας 5Β, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) υπογράφτηκε τον Μάρτιο του 2018 με γνώμονα την συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας  και την αναβάθμιση των ιατρικών υποδομών στον Στρατό Ξηράς.

Οι οικοδομικές και ηλεκτρολογικές εργασίες αφορούσαν την ανακαίνιση 23 θαλάμων και των βοηθητικών χώρων, καθώς και τον  εξοπλισμό τους με σύγχρονο ιατρονοσηλευτικό εξοπλισμό.

Ο Στρατός Ξηράς μεριμνά για την παροχή υψηλής ιατρικής φροντίδας, ώστε το έμψυχο δυναμικό να παραμείνει αναπόσπαστο στην εκτέλεση του επαγγελματικού του έργου.

401ΓΣΝΑ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ 5Β

401ΓΣΝΑ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ 5Β

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ