424 ΓΣΝΕ: Το πρώτο Νοσοκομείο του ΣΞ με Θεραπευτικό Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής

Μια ακόμα καινοτομία στο 424 ΓΣΝΕ, που είναι το πρώτο νοσοκομείο του Στρατού Ξηράς που έχει Θεραπευτικό Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής.
 
 
To 424 ΓΣΝΕ γίνεται το πρώτο Νοσοκομείο του Στρατού Ξηράς με Θεραπευτικό Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής και το πρώτο Στρατιωτικό Νοσοκομείο με Θεραπευτικό Τμήμα που πληροί τα ισχύοντα μηχανολογικά-νομοθετικά κριτήρια για νεοσύστατο τμήμα έτους 2019.
Την εν λόγω ανάρτηση έκανε η ομάδα Φίλοι Πυρηνικής Ιατρικής 424 ΓΣΝΕ, στο facebook, και είναι μια πολύ καινοτόμα θεραπεία που θα γίνεται σε ασθενείς με καρκίνο του θυρεοειδούς, στο 424 ΓΣΝΕ.
Όπως τονίζεται στην ανάρτηση: «Άνοιξε πριν μερικές ημέρες τις πόρτες του Ραδιενεργού Ιωδίου για να δεχθεί τους πρώτους ασθενείς και ευελπιστεί να βελτιώσει τις πολύμηνες αναμονές, που υφίστανται για τέτοιους ασθενείς στη Β.Ελλάδα.
Ευχαριστίες για την αμέριστη στήριξη στη Διεύθυνση του Νοσοκομείου, που παρακολούθησε σήμερα τις πρώτες χορηγήσεις θεραπευτικών δόσεων, οφείλουμε στο Διευθυντή του Νοσοκομείου Ταξίαρχο Μιχαήλ Ιωσηφίδη και τον Ιατρικό Υποδιευθυντή Ταξίαρχο Χαράλαμπο Μπερμπερίδη, καθώς και στον απουσιάζοντα, λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων, στην τελετή εγκαινίων, Διοικητικό Υποδιευθυντή Ταξίαρχο Βασίλειος Κατζικάς.
Δίπλα μας στάθηκε από την αρχή η Ενδοκρινολογική Κλινική και ο Διευθυντής της Γενικός Αρχίατρος Σιδέρης Δελαρούδης και η Νοσηλευτική Υπηρεσία δια της Διευθυνούσης Συνταγματάρχου Μαρίας Καλαφάτη, παρά τα σοβαρά ζητήματα έλλειψης προσωπικού.
Μνεία πρέπει στην παρελθούσα διεύθυνση του Νοσοκομείου, επί ημερών Michail Tselentakis και της Ιατρικής Φυσικής Terzoudi Eleni, που πίστευσαν σε μας και κάναν τα πρώτα βήματα, ανοίγοντας μια μακρά περίοδο υποχρεώσεων και προϋποθέσεων.
Αφανείς ήρωες αυτής της άοκνης κωπηλασίας δεν θα αναφερθούν, καθώς πολλοί δεν το επιθυμούν, αλλά ελπίζουμε, αν δεν αναγνωρίζονται στις φωτό των τελευταίων δοκιμών, να λάβουν τον απόηχο της υπομονής και του κόπου τους μέσα από την ευγνωμοσύνη των νοσηλευομένων ή μόνο από τη συνείδησή τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ