Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπαρχηγών ΓΕΕΘΑ της SEDM υπό την Ελληνική Προεδρία

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπαρχηγών ΓΕΕθΑ της υπουργικής Αμυντικής Διαδικασίας της Νότιο – Ανατολικής Ευρώπης που έγινε στην Αθήνα υπό την Ελληνική Προεδρία.

 

 

Ολοκληρώθηκε, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα, η Σύσκεψη των Υπαρχηγών ΓΕΕΘΑ της Συντονιστικής Επιτροπής (SEDM – CC), με την συμμετοχή του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Φλώρου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας της Υπουργικής Αμυντικής Διαδικασίας της Νοτιο – Ανατολικής Ευρώπης/ SOUTH EAST EUROPE DEFENCE MINISTERIAL PROCESS (SEDM), υπό την Προεδρία του Πρέσβεως ε.τ Ελευθέριου Αγγελόπουλου και υπό την επιμέλεια της Ελληνικής Γραμματείας της SEDM, που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί υπό το ΓΕΕΘΑ/Δ’ Κλάδο (ATHENS CHAIRMANSHIP SECRETARIAT).

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας και εποικοδομητικής συνεργασίας, με τη συμμετοχή ανώτερων εκπροσώπων δεκατριών χωρών της πρωτοβουλίας και του Διοικητή της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας της Νοτιο – Ανατολικής Ευρώπης/SOUTH EAST EUROPE BRIGATE (SEEBRIG) Ταξιάρχου Tudorica PETRACHE (Ρουμανία) συζητήθηκε η εξέλιξη του Πρόγραμματος Δράσης της SEEBRIG για το 2018 και τα υφιστάμενα Προγράμματα συνεργασίας μεταξύ των κρατών της πρωτοβουλίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υιοθέτηση και έκδοση κοινού ανακοινωθέντος. Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της SEDM μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας:
https://www.sedmprocess.org

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ