Τις πληγείσες περιοχές, στο Μάτι επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις πληγείσες περιοχές, στο Μάτι που έγινε νωρίτερα χωρίς τη συνοδεία τηλεοπτικών καμερών. Ποιούς συνάντησε και με ποιούς συνομίλησε
 
 
Περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Μάτι.
Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.
Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναγνωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Μετά την επίσκεψη ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό prime minister στο twitter, σημειώνοντας: «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης».

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό prime minister στο twitter, γράφοντας: «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ