82η ΔΕΘ: Ο Καμμένος θα φύγει από το ΥΠΕΘΑ, αν…

Ο Πάνος Καμμένος στην συνέντευξη Τύπου στην 82η ΔΕΘ μίλησε και για το ενδεχόμενο να αφήσει το υπουργείο Άμυνας.

Την απόλυτη ικανοποίηση του από το πλούσιο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων εξέφρασε ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος στην συνέντευξη Τύπου που δίνει στην ΔΕΘ.

Ο Π. Καμμένος δεν έδωσε μόνο συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό, από την Ηγεσία μέχρι τον νεοσύλλεκτο στρατιώτη αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διεκπεραιώσει με απόλυτη επιτυχία και κάθε παράλληλο έργο που έχουν αναλάβει ενώ σημαντικότατη είναι η κοινωνική συνεισφορά τους.

Ο ίδιος έδειξε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για το τι θα έπρατε αν του ζητούσε ο πρωθυπουργός να αλλάξει κυβερνητικό πόστο, πως δεν επιθυμεί να αφήσει το υπουργείο όμως άφησε ανοιχτό να συμβεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση που του το ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να αναλάβει κάποιο άλλο.


Π. Καμμένος: «Η παρουσία μου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας θεωρώ οτι έχει προσφέρει στην κυβέρνηση αυτά που έχουμε συμφωνήσει ….Αν ο πρωθυπουργός βέβαια μου ζητήσει κάτι άλλο εγώ είμαι στην διάθεση, όπως και όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να βοηθήσουμε στο κυβερνητικό έργο»


Πάντως ο ίδιος σημείωσε, προφανώς για να μην δώσει τροφή σε σενάρια ανασχηματισμού, πως ο ανασχηματισμός είναι στην απόλυτη ευχέρια του πρωθυπουργού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ