84η ΔΕΘ: Το ΤΕΝΞ και ο Αρίωνας κλέβουν την «παράσταση» – ΦΩΤΟ

84η ΔΕΘ ΤΕΝΞ

84η ΔΕΘ: Το ΤΕΝΞ και ο σκύλος του Αρίωνας έκλεψαν τις καρδιές των επισκεπτών της έκθεσης.

Επίσημη πρώτη σήμερα της 84ης ΔΕΘ και το περίπτερο 1 των Ενόπλων Δυνάμεων έχει την τιμητική του, καθώς είναι το πρώτο που επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φέτος το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συμμετέχει στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της χώρας με νέα αντίληψη και στόχευση, προάγοντας την εξωστρέφεια.

Ωστόσο αυτοί που κυριολεκτικά έχουν κλέψει την παράσταση είναι τα στελέχη του ΤΕΝΞ (Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς) μαζί με τον μοναδικό σκύλο τους, τον Αρίωνα.

Το armynow.net έχει τη χαρά να σας παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες από το περίπτερο των ΕΔ και το ΤΕΝΞ.

84η ΔΕΘ ΤΕΝΞ

Να σημειωθεί ότι η κοινωνική συνεισφορά του ΤΕΝΞ ακόμα και σε περίοδο ειρήνης είναι τεράστια.  Η κοινωνική του προσφορά είναι πολύ μεγάλη αφού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή δίπλα στους πολίτες προκειμένου τα στελέχη του να εξουδετερώσουν και να καταστρέψουν πυρομαχικά που έχουν μείνει από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Από τη διάνοιξη του Μετρό στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε κάθε μέρος το ΤΕΝΞ προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

84η ΔΕΘ ΤΕΝΞ

Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο τετράμηνο του 2019 το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς πραγματοποίησε 158 διαθέσεις πυροτεχνουργών για εξουδετέρωση και καταστροφή πυρομαχικών.

84η ΔΕΘ ΤΕΝΞ

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ