Άδωνις Γεωργιάδης: «Γαλάζια» πυρά κατά του τομεάρχη Άμυνας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δέχεται βέλη, δεν είναι πρωτότυπο αλλά αυτή την φορά έχουν χρώμα «γαλάζιο». Η κόντρα όλα δείχνουν πως θα έχει και μέλλον.

«Λυπάμαι και ανησυχώ», με αυτές τις λέξεις, η Κατερίνα Παπακώστα δημιουργεί ανάμεσα στην ίδια και τον τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας μια απόσταση που όπως φαίνεται δεν μπορεί να γεφυρωθεί.

Το «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα στην Κατερίνα Παπακώστα και των Άδωνι Γεωργιάδη θα μπορούσε να αποτυπωθεί σε ελάχιστα σημεία. Όμως αυτά τα «σημάδια» δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτό που φαίνεται πως είναι η πραγματική αιτία των τεταμένων σχέσεων στην Ν.Δ.

Δηλαδή η πεποίθηση των μισών πως το κόμμα αλλάζει σε κατευθύνσεις πέρα απο την ιστορική του διαδρομή κόντρα στην επιλογή των άλλων μισών να αλλάξουν το κόμμα αφού πιστεύουν πως μόνο έτσι θα μαζέψει νέους ψηφοφόρους.

Γιατί ξέσπασε η Κατερίνα Παπακώστα

Το δημόσιο (μέσω social media) ξέσπασμα της Κατερίνας Παπακώστα ήρθε μετά απο ένα εύγε του Άδωνι Γεωργιάδη σε αρθρογράφο μεγάλης εφημερίδας.

Γιατί έδωσε συγχαρητήρια ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ.; Επειδή ο αρθρογράφος ζήτησε συγγνώμη για δημοσίευμα που αναφερόταν στην Τασία Χριστοδουλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό όμως θύμησε στην Κατερίνα Παπακώστα πως σε άλλο άρθρο για το οποίο ένιωσε θιγμένη η ίδια ο τομεάρχης δεν την στήριξε.

Ως αποτέλεσμα εξέφρασε δημόσια της δυσαρέσκεια της για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο Άδωνις , ο οποίος δίνει ” εύγε” στον” Μπόρατ ” της δημοσιογραφίας Στ.Κασιμάτη για την συγγνώμη προς Χριστοδουλοπούλου…θα έπρεπε να αξίωνε και για μένα, την συνάδελφό του,την συγγνώμη του “αρθρογράφου” της χολής, την οποία εξέμεσε ο φίλος του…. εις βάρος του γυιού μου και της μνήμης της αείμνηστης μητέρας μου μέσω της στήλης του…Λυπάμαι και ανησυχώ !» έγραψε και όπως φαίνεται η κόντρα των δυο που έχει πλέον και προσωπικό χαρακτήρα δεν είναι ένα απλό ζήτημα που θα ξεπεραστεί.

Η δυσαρέσκεια της Κ. Παπακώστα όπως φαίνεται σχετίζεται με την αναφορά στο δημοσίευμα της Καθημερινής σε όσα έγιναν σε Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. όπου όπως αναφέρεται πως η Βουλευτής «Τους είπε, όμως, ότι η μητέρα της είχε προ ημερών αποχαιρετίσει τον μάταιο τούτο κόσμο και δεν είχε δεχθεί ούτε ένα συλλυπητήριο τηλεφώνημα από την Κ.Ο.» και σχολιάζεται «απευθύνομαι στους βουλευτές της Ν.Δ.: Κυρίες και κύριοι, ό,τι έγινε, έγινε· από εδώ και πέρα, τον νου τους μην τυχόν σας ξεφύγει το μνημόσυνο. Η Αικατερίνη δεν θα σας το συγχωρέσει ποτέ, όταν έλθει στη βασιλεία της…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ