Άδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Ζιαζιάς σε τετ-α-τετ έκπληξη!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς που παραιτήθηκε επι κυβερνήσεως Ν.Δ. στο ίδιο τραπέζι! Απο μόνο του είναι είδηση.

Τον ¨Αδωνι Γεωργιάδη και των Κωνσταντίνο Ζιαζιά τους χωρίζουν πιθανότατα πολλά, τους ενώνει όμως η αγωνία για το μέλλον του τόπου και την αντιμετώπιση που πρέπει να έχει η τουρκική προκλητικότητα απο την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα liberal.gr κάνει μια εκδήλωση για το θέμα. Μια συζήτηση που οι δύο τους θα είναι καλεσμένοι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η πρόσφατη ποιοτική αναβάθμιση του τουρκικού αναθεωρητισμού τόσο σε επίπεδο ρητορικής όσο και σε επίπεδο δράσεων με στρατιωτικά μέσα, δημιουργεί εύλογο προβληματισμό στην ελληνική κοινή γνώμη για το πόσο επαρκής είναι η Στρατιωτική Ισχύς της Χώρας με δεδομένη την συνέχιση της επταετούς οικονομικής κρίσεως.

Στην εκδήλωση που διοργανώνει το liberal.gr στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ την 21η Μαρτίου 2017 και ώρα 19.00 θα επιχειρηθεί να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τον προβληματισμό αυτό.

Συμμετέχουν:

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης του Τομέα Εθνικής Άμυνας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός κ. Κώστας Ζιαζιάς

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Kadir Has της Κωνσταντινούπολης κ. Κώστας Υφαντής

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο υπεύθυνος των θεμάτων Άμυνας και Διπλωματίας του liberal.gr, Αντιστράτηγος εα Κωνσταντίνος Λουκόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ