Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είπε για την πρόσκληση της ΠΟΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του κόμματος βάζει και τον ΥΕΘΑ Π. Καμμένο στην συζήτηση.

Ερωτήματα που προέκυψαν μετά την πρόσκληση της ΠΟΕΣ, δια του προέδρου της Α. Τσουκαράκη, πάει στην Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του κόμματος αναφέρεται σε «κείμενο-πρόσκληση σε διάλογο» το οποίο περιήλθε στην αντίληψη του και στο οποίο γίνεται λόγος για προσκόμιση στοιχείων που αφορούν σε καταδίκες στρατιωτικών.

Κατόπιν τούτου ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε ερωτηση στην Βουλή με την οποία ρωτάει τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και για τα εν λόγω στοιχεία αλλά και για το αν ως υπουργός, πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου Άμυνας έχει μάθει όλα όσα γίνονται.

Αναλυτικότερα ο Ά. Γεωργιάδης λέει:

«Έχετε λάβει γνώση των παραπάνω ενεργειών;

Είναι εντεταλμένος σας ο κ. Τσουκαράκης προκειμένου να γνωστοποιήσει τα εν λόγω στοιχέια – έγγραφα που αφορούν σε αμετακλήτως καταδικασθέντα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;»


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Άδωνις Γεωργιάδης: Με ποιον «χακί» συνδικαλιστή τα έβαλε


Η κόντρα είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση της Νέας Δημοκρατίας στην Βουλή αφού ήδη ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας έχει εξαπολύσει πυρά και από την τηλεοπτική του εκπομπή προς την ΠΟΕΣ για την διαφορετική στάση που έχει στα ισοπεδωτικά μέτρα της τωρινής κυβέρνησης σε σχέση με τις κινητοποιήσεις της απέναντι στην κυβέρνηση Σαμαρα.

Δείτε την ερωτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ