Α/ΓΕΣ: Διαρκή η προσπάθεια για εκπαίδευση και αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών

Η «Διαχείριση Πολεμικού Τραύματος» ήταν το θέμα ημερίδας που διοργανώνθηκε στο 401 ΓΣΝΑ με τη παρουσία του Α/ΓΕΣ αναδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για το Στρατό Ξηράς ο τομέας της υγείας
 
Η πολύ μεγάλη σημασία που δίνει ο Στρατός Ξηράς η εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού σε θέματα υγείας τόσο στην εκπαίδευση του προσωπικού όσο και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών αναδείχτηκε με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, επιστημονική ημερίδα, στο αμφιθέατρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018.
Την ημερίδα συνδιοργάνωσε το 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (417 ΝΙΜΙΤΣ) και η Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού (ΣΕΥ) με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα η «Διαχείριση Πολεμικού Τραύματος».
Συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης ιατρικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.
ΑΓΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 401 ΓΣΝΑ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, στην ομιλία που πραγματοποίησε αναφέρθηκε ειδικότερα:

Στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει ο Στρατός Ξηράς για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και την υλικοτεχνική αναβάθμιση των Στρατιωτικών Νοσοκομείων.
– Στη διεξαγωγή εκπαίδευσης, με σύγχρονα μέσα και καινοτόμες ιδέες, που μειώνουν το απαιτούμενο κόστος και αυξάνουν το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.
ΑΓΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 401 ΓΣΝΑ
 
Η επιστημονική ημερίδα, εντάσσεται σε μια σειρά ενημερωτικών δράσεων που θα συνεχιστούν αμείωτα καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους Μέριμνας Προσωπικού.
Ως στόχο έχουν, την εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού σε θέματα υγείας, καθώς επίσης και την αναβάθμιση των παρεχόμενων, από τον Στρατό Ξηράς, ιατρικών υπηρεσιών.
ΑΓΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 401 ΓΣΝΑ
ΑΓΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 401 ΓΣΝΑ
ΑΓΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 401 ΓΣΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ