Αλκ. Στεφανής: Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος!

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται και στο «τελευταίο χιλιοστό» ελληνικού εδάφους τόνισε ο Αλκιβιάδης Στεφανής, διαψεύδοντας ότι Τούρκοι μπήκαν σε ελληνική περιοχή.

Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος, επανέλαβε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στον Έβρο που προκάλεσαν πολιτική αντιπαράθεση.

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε πράγματα και αφήνουμε να εννοηθούν καταστάσεις οι οποίες αγγίζουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο κ. Στεφάνης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τη Δευτέρα.

Υπενθύμισε ότι «καθημερινά γιορτάζουμε και τιμάμε ήρωες», όπως τον Κώστα Ηλιάκη και υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να αφήνεται η παραμικρή υπόνοια ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους».

Τόνισε ότι κάθε «υπαξιωματικός, οπλίτης, αξιωματικός» που βρίσκεται στον Έβρο «ασχολείται με τα σύνορα».

«Ελέγχει και την πέτρα αν έχει κουνηθεί μισό χιλιοστό μέσα στο έδαφος» τόνισε και πρόσθεσε ότι νωρίτερα φέτος, «48.000 άνθρωποι σταματήθηκαν στον Έβρο».

«Αυτό κάτι δείχνει» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες στο τελευταίο χιλιοστό του εθνικού εδάφους».

Ο κ. Στεφανής τόνισε ότι «η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να αφήσει απ’ έξω τα εθνικά θέματα, εκεί χρειάζεται συνοχή και η συνοχή είναι δύναμη».

Ερωτηθείς τέλος εάν «Τούρκοι μπήκαν σε ελληνικό έδαφος», ο Αλκιβιάδης Στεφανής απάντησε αρνητικά και επικαλέστηκε τις σχετικές ανακοινώσεις του ΥΠΕΞ και του ΥΠΕΘΑ.

Πηγή: Sputnik

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ