Η πρωτοποριακή ιδέα του πρώτου ελληνικού αμυντικού portal

armynowge new

Η ιδέα για δημιουργία ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ PORTAL κυοφορούσε εδώ και πολύ καιρό και ήταν η εξής:

Οι χιλιάδες αναγνώστες που ενδιαφέρονται για θέματα του αμυντικού χώρου, να μπαίνουν σε μια “All-in-one” ιστοσελίδα όπου να είναι συγκεντρωμένα όλα τα sites & blogs με αυτόματη συνεχή ροή ειδήσεων, και πατώντας πάνω στον τίτλο της κάθε είδησης να μεταφέρεται στο αντίστοιχο site για να διαβάσει το άρθρο.

Αφού λύθηκαν κάποια τεχνικά προβλήματα, το καταφέραμε! Δεν περιοριστήκαμε όμως μόνο σ’ αυτό, αλλά δημιουργήσαμε και:

Σελίδες:

  • Μια αντίστοιχη σελίδα με συνεχή ροή Δελτίων Τύπου των ΥΠΕΘΑΓΕΕΘΑΓΕΣΓΕΝΓΕΑ.
  • Μια σελίδα με ροή διεθνών ειδήσεων από τα δημοφιλέστερα sites του διεθνούς αμυντικού χώρου.
  • Σελίδα military You Tube συνδεδεμένη με τα κανάλια You Tube τόσο των ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ – ΓΕΕΦ, όσο και με τα μεγαλύτερα διεθνή κανάλια του αμυντικού χώρου, ανά κατηγορίες, όπου τα βίντεο ανανεώνονται αυτόματα και δε χρειάζεται ο αναγνώστης να μπαίνει σε κάθε κανάλι ξεχωριστά αφού τα έχει όλα σε μια οθόνη!
  • Σελίδα απόψεων με καθημερινή αρθρογραφία απόψεων και αναλύσεων από το χώρο της άμυνας, της γαιωπολιτικής, της διπλωματίας, της ιστορίας, η οποία διευρύνεται συνεχώς και σε άλλους τομείς ενδιαφέροντος.
  • Σελίδα για την ελληνική αμυντική βιομηχανία, με λίστα όλων των ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών του ΣΕΚΠΥ, ώστε να γνωρίσει ο αναγνώστης τις εταιρίες του χώρου, πολλές από τις οποίες είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Συνδέσμους

Χρήσιμους μόνιμους συνδέσμους συνδέσμους για :

Αν και το site είχε παραμείνει ανενεργό για ένα διάστημα μέχρι να επιλυθούν τα πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα καθώς το έργο απαιτούσε ριζική αναδιάρθρωση του interface και ειδικό λογισμικό για τη λειτουργία του, η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του portal.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια το portal καταγράφοντας τις τάσεις & ανάγκες των αναγνωστών, αλλά και και μελετώντας αντίστοιχα portals του διεθνή αμυντικού χώρου, θα διευρυνθεί με περαιτέρω δυνατότητες και θεματολογία.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ