Ανεξάρτητοι Έλληνες : Τι είπαν με τους Κούρδους (ΦΩΤΟ)

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην περιοχή μας συζήτησαν Κούρδοι που βρέθηκαν στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με μέλη του Κόμματος της Πατριωτικής Ένωσης του Κουρδιστάν (P.U.K INGREECE).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από την Κουρδική αντιπροσωπεία για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην περιοχή, ενώ διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων σε διάφορα τρέχοντα θέματα.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αλληλέγγυοι στον, όπως τον χαρακτήρισε, δύσκολο και δίκαιο αγώνα που διεξάγει εδώ και πολλά χρόνια ο κουρδικός λαός για την ίδρυση ενός ανεξάρτητου εθνικού κράτους.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Σγουρίδης: «οι αγώνες που έδωσαν οι Κούρδοι μαχητές για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του ISIS ωρίμασαν τις συνθήκες και έστειλαν το μήνυμα παγκοσμίως.

Άλλωστε, ο άνεμος ανάπτυξης και δημιουργίας που πνέει στο ιρακινό Κουρδιστάν το αποδεικνύει».

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης από τις 11 Νοεμβρίου 2016 έχει αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΝΕΛ), ύστερα από πρόταση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, η οποία έγινε δεκτή στο 30 τακτικό Συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. στις 11-13 Νοεμβρίου 2016.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ