401 ΓΣΝΑ: Στην αντεπίθεση οι ΣΣΑΣίτες – Με ποιον τα έβαλαν;

Το 401 ΓΣΝΑ είναι 365 μέρες τον χρόνο στο κόκκινο λένε οι ΣΣΑΣίτες που νιώθουν οτι η ποινολόγηση συναδέλφων τους απο τον ΥΕΘΑ είναι άδικη. Μαζί ρίχνουν και ένα «καρφί»

Οι άρρηκτοι δεσμοί των αποφοίτων της ΣΣΑΣ δεν θα μπορούσαν παρα να οδηγήσουν στην αντίδραση των αποφοίτων της σχολής για τις ποινές που επέβαλε ο ΥΕΘΑ μετά την επίσκεψη του στο 401 ΓΣΝΑ.

Σε μια λεπτομερή ανακοίνωση τους οι απόφοιτοι της ΣΣΑΣ εξηγούν και αναδεικνύουν τους λόγους που κάνουν το 401 ΓΣΝΑ ένα απο τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας.

Μια επιτυχία που την πιστώνεται το προσωπικό του το οποίο με την αυτοθυσία του κρατάει όρθιο το νοσοκομείο – κόσμημα.

Το «καρφί»

Οι ίδιοι μάλιστα, εύστοχα, θυμίζουν πως το γεγονός οτι το νοσοκομείο είναι παράδειγμα αποδεικνύεται απο το διόλου τυχαίο γεγονός οτι οι πολιτικοί και οι οικογένειες τους το προτιμούν!

Τι λέει ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της ΣΣΑΣ

Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και το προσωπικό τους επιτελούν το καθήκον τους με αυταπάρνηση

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για το γεγονός που έλαβε χώρα στο 401 ΓΣΝΑ θα θέλαμε να σχολιάσουμε τα παρακάτω :

Το 401 ΓΣΝΑ αποτελεί ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας και μαζί με τα υπόλοιπα στρατιωτικά νοσοκομεία κάνει εφημερία 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δεν είναι τυχαίο πως εκτός από τους δικαιούμενους νοσηλείας ε.ε. και ε.α. στρατιωτικούς το επιλέγουν για νοσηλεία τους αν χρειαστεί και εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου καθώς και οι οικογένειες τους .

Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού έχει αποδειχθεί πολλές φορές, και καθημερινά αποδεικνύεται .

Η προθυμία και η αφοσίωση του προσωπικού στο καθήκον του είναι θέμα άνευ συζητήσεως.

Δεν είναι τυχαία τα εύσημα που έχουν λάβει τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος ούτε μπορούμε να παραβλέψουμε ότι οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι φορτώθηκαν το μεγαλύτερο βάρος υπηρεσιών στα κέντρα υποδοχής μεταναστών.

Η δυσλειτουργία ενός εκτυπωτή που προξένησε την καθυστέρηση εκτύπωσης ιατρικών αποτελεσμάτων όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των ΜΜΕ που προξένησαν και την αντίδραση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης δεν πρέπει να απαξιώνουν και να λασπώνουν τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και κατ’ επέκταση το ίδιο το νοσοκομείο.

Θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην επαρκή χρηματοδότηση και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των νοσοκομείων και να αφήσουμε το άξιο προσωπικό όλων των νοσοκομείων της χώρας και μεταξύ αυτών και των στρατιωτικών να κάνει το καθήκον του όπως γνωρίζει.

Με αυταπάρνηση και θυσία για το καλό των ασθενών.

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Πατσουράκος Φώτιος             Κυριακόπουλος Νίκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ