Αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ: Απέπλευσε και πλέει για Θεσσαλονίκη και ΔΕΘ – Πόσο θα παραμείνει

ΑΤ ΒΕΛΟΣ ΜΑΑ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από Δευτέρα και για ένα τρίμηνο ανοιχτό για επίσκεψη από του κατοίκους της Β. Ελλάδας το Αντιτορπιλικό «ΒΕΛΟΣ» που απέπλευσε σήμερα από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας

 

Απέπλευσε από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας σήμερα το πρωί και πλέει για το λιμάνι Θεσσαλονίκης όπου αναμένεται να καταπλεύσει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 το Αντιτορπιλικό (Α/Τ) «ΒΕΛΟΣ» Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα (Μ.Α.Α.) όπως ανακοίνωσε το ΓΕΝ.

Το Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» Μ.Α.Α. θα παραμείνει επί τρίμηνο στην Θεσσαλονίκη και σκοπός του πλου είναι, να βρεθεί κοντά στους κατοίκους της Βόρειας  Ελλάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να το επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά ένα ιστορικό πλοίο, ζωντανό μνημείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, από τα ελάχιστα ομοίου τύπου που σώζονται παγκοσμίως, με εμβληματική Αντιδικτατορική δράση.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» Μ.Α.Α., στη Θεσσαλονίκη, προγραμματίζεται η διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων, επισκέψεις σχολείων και ξενάγηση επί του πλοίου και όπως αναλυτικά θα γνωστοποιούνται από την ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά την τελική φάση του πλου του Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» Μ.Α.Α., στη Θεσσαλονίκη επιτρέπεται και παράλληλα ενθαρρύνεται η συνοδεία του από πλωτά σκάφη ιδιωτών ή Συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: To ιστορικό αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ, στη Θεσσαλονίκη – Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ