Αποστολάκης για Ακάρ: Να σοβαρευτούν να μην πετάνε ρουκέτες για δημιουργία εντυπώσεων

ΥΕΘΑ ΕΥ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Απάντηση στον τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ δίνει σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο οι προκλητικές δηλώσεις του τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη.
Με δήλωσή του ο ΥΕΘΑ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και κάλεσε τους «γείτονες» να πάψουν να κάνουν μεγαλόστομες δηλώσεις για τη δημιουργία εντυπώσεων.
«Η αρχή της Ελλάδας είναι ότι σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις συνθήκες οι οποίες έχουν διασφαλίσει την επιβίωση των κρατών. Όταν αυτές οι αρχές αμφισβητούνται θα πρέπει να προβληματιστούμε. Δεν μπορώ να δώσω σοβαρότητα και βάση. Θα πρέπει να σοβαρευτούν κάποια στιγμή και να μην πετάνε ρουκέτες για δημιουργία εντυπώσεων», δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης και συμπλήρωσε: «Όπως βλέπετε, οι δηλώσεις του κυρίου Ακάρ παρόλο που είμαστε σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι αγωνιζόμαστε για να χαμηλώσει η ένταση, μας ξαφνιάζουν κάθε φορά με κάτι καινούργιο, με πράγματα τα οποία δεν βασίζονται σε καμία λογική», είπε ο κ. Αποστολάκης.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χουλουσί Ακάρ αναφερόμενος στην άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα»είχε δηλώσει ότι ανήκουν στην Τουρκία, το Αιγαίο, η Ανατολική Μεσόγειος και η Κύπρος.
 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ