Με Αρετή και Τόλμη: Τι θα δούμε την Κυριακή

Με Αρετή και Τόλμη: Την Κυριακή η εκπομπή του ΥΠΕΘΑ στην κρατική τηλεόραση έχει συνέντευξη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου και όχι μόνο.

Στην προσπάθεια να τονωθεί και άλλο το ενδιαφέρον του κοινού για την εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη» διέρρευσε η σκαλέτα της εκπομπής.

Έκπληξη αποτελεί η συνέντευξη στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που θα μιλήσουν για τις δύσκολίες που έχει η καθημερινότητα των ιδίων και των συναδέλφων τους.

Για να δούμε λοιπόν τι έχει την Κυριακή η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων:

Στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στην ΕΡΤ-1 στις 11:30 θα δούμε:

-Συνέντευξη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος μιλά για την ετοιμότητα του Στρατού Ξηράς, τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος καθώς και τις δράσεις του Στρατού Ξηράς.

-Στρατιωτικός ιερέας κηρύττει το λόγο του Θεού, αμέσως μετά βγάζει το ράσο, φορά τη στολή του αλεξιπτωτιστή των Ειδικών Δυνάμεων και πραγματοποιεί ριψοκίνδυνα άλματα. Μιλά στην εκπομπή για τη διπλή του ιδιότητα.

-Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση στελεχών και στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ στη Λευκωσία.

-Ζευγάρι στρατιωτικών που υπηρετεί σε ακριτικό νησί μιλά για τη καθημερινότητα του, τα θετικά από τη συνύπαρξη δυο ανθρώπων που υπηρετούν από κοινού την πατρίδα αλλά και τις δυσκολίες.

-Μαχητικά αεροσκάφη σκίζουν τους αιθέρες και πετούν σε απόσταση αναπνοής πάνω από την Ακρόπολη, τον πορθμό του Ευρίπου και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ