Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Ο Ευάγγελος Αποστολάκης στη ΣΕΘΑ – Τι είπε

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας και μίλησε στους σπουδαστές της 70ης εκπαιδευτικής σειράς.

 

 

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας και απευθύνθηκε στους σπουδαστές της 70ης εκπαιδευτικής σειράς.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κατά την ομιλία του, εστίασε στο σύγχρονο περιβάλλον ασφαλείας και στις προκλήσεις που αυτό θέτει στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου και Μ. Ανατολής.

Τόνισε, επίσης, τόσο το πολυδιάστατο έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο εσωτερικό όσο και την εξωστρέφεια που επιδεικνύουν στο διεθνές επίπεδο, με την προώθηση ευρέος πλέγματος στρατιωτικών συνεργασιών και την ενεργή συμμετοχή τους στους ευρωατλαντικούς θεσμούς.

Ειδική μνεία έγινε στα μέτρα μέριμνας για το προσωπικό που έχουν υλοποιηθεί ή προωθούνται προς υλοποίηση, στην προωθούμενη αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και στην λήψη μέτρων περαιτέρω αναβάθμισης της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα στελέχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ