Αρχηγός ΓΕΣ: Καταλυτική η παρέμβασή του για τη σωτηρία του «μικρού πρίγκηπα»

ΑΓΕΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ - ΣΠΣΞ

Αρχηγός ΓΕΣ: Καταλυτική η παρέμβασή του για τον «μικρό πρίγκηπα» , παιδί στρατιωτικού που χρειάζεται άμεσα επέμβαση στην Γερμανία

Μπορεί η κινητοποίηση των πάρα πολλών στελεχών που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια στον «μικρό πρίγκηπα» της Κρήτης, Μανώλη Καλομοίρη γιο στρατιωτικού που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό και σπάνιο πρόβλημα υγείας, να ήταν συγκινητική, ωστόσο η παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ήταν καταλυτική.

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός ΓΕΣ, μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μικρός Μανώλης Καλομοίρης, με την υγεία του, έδωσε εντολή να καλυφθούν τα απαιτούμενα έξοδα μαζί και η μεταφορά της οικογένειας που θα τον συνοδεύσει στη Γερμανία, για την θεραπεία του από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο «μικρός πρίγκηπας» της Κρήτης, Μανώλης Καλομοίρης, είναι γιος Επιλοχία ΤΘ και νοσηλεύεται με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού και για τη θεραπεία απαιτείται η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕΣ για το θέμα:

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:

Με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας, δια του υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1778/2020 εγγράφου μας και τις όμοιες των πρωτοβάθμιων ενώσεων – μελών της, απευθυνθήκαμε σε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς, γνωρίζοντας το αίσθημα αλληλεγγύης που διακρίνει τους Έλληνες στρατιωτικούς, ζητώντας να στηρίξουμε όλες και όλοι μαζί τον μικρό πρίγκηπά μας, το 4,5 ετών τέκνο συναδέλφου μας, τον μικρό Καλομοίρη Μανώλη, στο δύσκολο ταξίδι που ετοιμάζεται να κάνει στη Γερμανία, για την αντιμετώπιση ενός σοβαρού και σπανιότατου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας ήταν ομολογουμένως πέραν κάθε προσδοκίας.

Μετά από ενημέρωσή μας, από το Επιτελικό Γραφείο του κ. Α/ΓΕΣ, μας εγνώσθη ότι όλα τα έξοδα που θα απαιτηθούν για ο,τιδήποτε χρειαστεί, τόσο ο μικρός Μανώλης όσο και η οικογένεια που θα τον συνοδεύσει στη Γερμανία, με παρέμβαση του κ. Α/ΓΕΣ, θα καλυφθούν από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Επιπλέον μας εγνώσθη από την Πρόεδρο της ΜΚΟ «ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ» ότι το ταξίδι του μικρού Μανώλη δεν σταματάει με το πρώτο χειρουργείο. Ο αγώνας θα συνεχιστεί για έξι (6) περίπου μήνες, κατά τους οποίους θα πρέπει να παραμείνει ο μικρός και η οικογένεια στη Γερμανία. Τα έξοδα πολλά.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους σας. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ