Ο Αρχηγός Στόλου στην Ιταλία – Κρίσιμες συζητήσεις

Την ώρα που το προσφυγικό πρόβλημα ζητά νέους τρόπους αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης  ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος ΠΝ, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιταλία.
Ελλάδα και Ιταλία άλλωστε αντιμετωπίζουν πολλά κοινά προβλήματα ενώ τα Ναυτικά των δυο κρατών έχουν στενή συνεργασία.
Η διήμερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του ομολόγου του Αρχηγού Στόλου, Αντιναύαρχου Ντονάτο Μαρζάνο (Commander in Chief of the Italian Fleet – CINCNAV, Vice Admiral Donato Marzano).

Επίσκεψη στο Ιταλικό Αρχηγείο Στόλου στην Ρώμη
O Αρχηγός Στόλου έγινε δεκτός από τον ομόλογό του στις εγκαταστάσεις του ιταλικού Αρχηγείου Στόλου στη Ρώμη (CINCNAV), όπου έλαβαν χώρα  ενημερώσεις για την οργάνωση, τις δυνατότητες και τις εν εξελίξει επιχειρήσεις που συμμετέχουν οι μονάδες του ιταλικού ναυτικού, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο Αρχηγείων και ετέθησαν προς συζήτηση δράσεις ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την ελληνική πλευρά.
Στην συνέχεια ο Έλληνας Αρχηγός Στόλου έγινε δεκτός από τον Αρχηγό του ιταλικού ναυτικού, Αντιναύαρχο Βάλτερ Τζιραντέλι (Vice Admiral Valter Giradelli Italian Navy).
Ενημέρωση στην Ελληνική Πρεσβεία
Ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος ΠΝ είχε ακόμα ενημέρωση και στην Ελληνική Πρεσβεία της Ρώμης, όπου συναντήθηκε με τον Επιτετραμμένο Σύμβουλο Πρεσβείας Α΄ κύριο Αλέξιο Μάριο Λυμπερόπουλο και τον Ακόλουθο Άμυνας της Ελλάδος Σμήναρχο (Ι) Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ