Αρχηγός ΓΕΣ : Κυριακή με την Εθνοφυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής πέρασε την Κυριακή με την Εθνοφυλακή αφού είναι γνωστό πως ο Στρατός σε ουσιαστικό επίπεδο επενδύει πολλά στους Εθνοφύλακες.

Ακόμα και την Kυριακή, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα επιθεωρήσεων του σε μονάδες και σχηματισμούς.

Α/ΓΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ

Σήμερα, νωρίτερα το πρωί, παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Τάγματος Εθνοφυλακής ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της Εθνοφυλακής, στην Περιοχή Ευθύνης του 10ου Συντάγματος Πεζικού.

Α/ΓΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ


Ενεργός Στρατός και Εθνοφυλακή, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.


Διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία και οργάνωση της εκπαίδευσης από την Διοίκηση του Τάγματος, η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων.

Α/ΓΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ

Επιπρόσθετα ο Α/ΓΕΣ επισκέφθηκε το ΕΦ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ.

ΕΦ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ

Σημειώνεται πως το 2017 που εκπνέει σε λίγους μήνες είναι έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων.

Α/ΓΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ

Μια πρωτοβουλία που αποφασίστηκε ως ελάχιστη έμπρακτη επιβράβευση της ουσιαστικής και διαχρονικής συμβολής των δύο θεσμών στην άμυνα της Χώρας και αναγνώρισης της προσφοράς των αναρίθμητων ανώνυμων εφέδρων και εθνοφυλάκων στην προσπάθεια εξασφάλισης της ακεραιότητας της πατρίδας.


Από την τελετή έναρξης του έτους Εθνοφυλάκων και Εφέδρων: Ο Έφεδρος και ο Εθνοφύλακας αποτελούν την απτή απόδειξη του ψυχικού μεγαλείου του Έλληνα και της ανιδιοτελούς προσφοράς του προς την πατρίδα, ενώ συγχρόνως διατηρούν τον άρρηκτο δεσμό του Στρατού Ξηράς (ΣΞ) με την κοινωνία.


 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ