Βάσεις 2019: Στρατιωτικές Σχολές – Σώματα Ασφαλείας – Συγκριτικοί ΠΙΝΑΚΕΣ

Βάσεις 2019: Δείτε όλους τους συγκριτικούς πίνακες για τα αποτελέσματα στις Στρατιωτικές Σχολές και στα Σώματα Ασφαλείας.

Ταυτόχρονα με τις Βάσεις 2019 το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τους αναλυτικούς συγκριτικούς πίνακες τόσο για τους υποψηφίους από τα ΓΕΛ όσο και για τα ΕΠΑΛ.

Με μια πρώτη ανάγνωση αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι στις Στρατιωτικές Σχολές έχουμε πτώση της βάσης εισαγωγής. Μόνο κάποιες ελάχιστες σχολές ξεχωριστά σημείωσαν μικρή άνοδο.

Χαρακτηριστική είναι η πτώση στη Σχολή Ικάρων (Ιπτάμενοι) σημειώθηκε πτώση 560 μόρια ενώ στους Μηχανικούς της ίδιας σχολής έχουμε μια μικρή άνοδο των 47 μορίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΑΣΕΙΣ 2019 – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ – ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΟΠΛΑ) έχουμε πτώση 253 μόρια και 211 μόρια πτώση στη ΣΣΕ (ΣΩΜΑΤΑ).

Την πορεία της Ιατρικής συνολικά στις φετινές πανελλήνιες ακολούθησε και το Ιατρικό στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων όπου έχει πτώση 241, ενώ άνοδο έχει το Οικονομικό στη ΣΣΑΣ με 371 μόρια.

Μεγάλη είναι η πτώση στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΜΑΧΙΜΟΙ) όπου φτάνει τα 757 μόρια, ενώ η πτώση στη ΣΝΔ (Μηχανικοί) φτάνει τα 265 μόρια.

Πτωτική είναι η εικόνα και στις Σχολές Μονίμων Υπαξιωματικών – ΣΜΥ, ΣΜΥΝ, ΣΜΥΑ – όπου η πτώση τους κυμαίνεται από 380 έως και 460 μόρια.

Αυξητική είναι η τάση στη σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας όπου για πολίτες μόνο ανέβηκε 118 μόρια ενώ η σχολή Αστυφυλάκων είχε πτώση 145 μόρια.

*Στους παρακάτω πίνακες που έδωσε το υπουργείο Παιδείας η πρώτη στήλη είναι η φετινή βάση, η δεύτερη η περσινή και δίπλα η διαφορά. Με ροζ χρώμα είναι όλες οι σχολές που έχουν πτώση.

 Δείτε τους συγκριτικούς πίνακες:

ΒΑΣΕΙΣ 2019 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ

ΒΑΣΕΙΣ 2019 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ

ΒΑΣΕΙΣ 2019 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ

ΒΑΣΕΙΣ 2019 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ