Βόμβα στο Κορδελιό: Γιατί παραγκωνίστηκε το ΣΥΠ; – ΑΠΟΨΗ

Βόμβα στο Κορδελιό: Το ερώτημα γιατί παραγκωνίστηκε το Σώμα Υλικού Πολέμου που έχει μεγάλη τεχνογνωσία θέτει ο Νίκος Τριάντης, παραθέτοντας φωτογραφίες

Η γραφειοκρατία σκοτώνει κύριε αρχηγέ του ΓΕΣ

Γράφει ο Νίκος Τριάντης

Πριν απο λίγο κοίταζα στους New Yorks Times μια φωτογραφία (δεν την είδα στα ελληνικά ΜΜΕ) απο το σήριαλ του Κορδελιού και μια ανατριχίλα με διαπέρασε.

Τι βλέπουμε στην φωτογραφία τη βόμβα για την οποία ξεσήκωσαν τη μισή Θεσσαλονίκη να μεταφέρεται πάνω σε ένα στρατιωτικό όχημα με μερικά τσουβάλια χώμα γύρω της.

Δεν θα μιλήσω για το γνωστό γαϊτανάκι του ποιός εξουδετερώνει τι. Το έκαναν κάποιοι απόστρατοι που έζησαν το τέρας της γραφειοκρατίας στο πετσί τους.

Θα σας πω όμως το εξής αν κάποιος ληστής έκλεβε ένα αυτοκίνητο και πάνω στην καταδιωξή του στους άδειους δρόμους της Θεσσαλονίκης συγκρουόταν με το όχημα του ΕΣ είχαμε ανάφλεξη και έκρηξη της βόμβας τώρα θα κοιτάγαμε τον κρατήρα και θα μαζευαμε τους νεκρούς.

Γιατί όλα αυτά κύριε αρχηγέ του ΓΕΣ γιατί το Σώμα Υλικού Πολέμου που διαθέτει τους άρτια εκπαιδευμένους πυροτεχνουργούς και το κατάλληλο EDO εξοπλισμό παραγκωνιζεται και μαζί τα μέσα που διαθέτει.

Στη πραγματικότητα το ΣΥΠ πηγαίνει καθημερινά χωρίς κάμερες στις χωματερές, στις χαλυβουργίες οπου βρεθεί μια χειρομβοβίδα, ένα βλήμα κλπ.

Εδώ και χρόνια λοιπόν υπάρχουν θάλαμοι μεταφοράς εκρηκτικών οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται γιατι η καλο-λαδωμένη μηχανή της στρατιωτικής γραφειοκρατείας παιζει με το μπαλάκι των αρμοδιοτήτων πετώντας το απο γραφείο σε γραφείο.

Σας θυμίζω τι εγινε στη Κύπρο με την αντίστοιχη γραφειοκρατική αδιαφορία.

Επίσης είστε ο μόνος που μπορεί να δράσει παρακάμπτοντας το τέρας των μη υπευθύνων ώστε στην επόμενη βόμβα η μεταφορά να γίνει με ασφάλεια.

Στο κάτω κάτω ζητήστε εσείς ο ίδιος τη δωρεά ενός τέτοιου θαλάμου (κώδωνα) απο τις χώρες που μας έριξαν τις περισσότερες βόμβες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ