Βράβευση Αθλητών-Αθλητριών των ΕΔ και ΣΑ που διακρίθηκαν – ΦΩΤΟ

Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των ΕΔ πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο η βράβευση των αθλητών των ΕΔ και ΣΑ που διακρίθηκαν το 2018
 
 
 
Η τελετή βράβευσης διακριθέντων αθλητών – αθλητριών και ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), έτους 2018 πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019.
Επίσης, έγιναν ειδικές βραβεύσεις προσώπων που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στον αθλητισμό των ΕΔ και των ΣΑ.
Στην τελετή, που διοργανώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης, αντιπροσωπείες στελεχών ΕΔ-ΣΑ και πολλοί βετεράνοι αθλητές.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βράβευσε μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) καθώς και πρωτεύσαντες αθλητές.
Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε:

  • Στις εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις των αθλητών των ΕΔ, σε πλήθος διοργανώσεων εντός και εκτός συνόρων.
  • Στην ιδιαίτερη σημασία που διαδραματίζει στον αθλητισμό, η συμμετοχή και το “ευ αγωνίζεσθαι”» καθώς και στις αξίες που προάγει ο αθλητισμός, δημιουργώντας πρότυπα ήθους, ομαδικότητας, θέλησης, προσπάθειας και επιτυχίας.
  • Στην προώθηση της αθλητικής συνεργασίας των ΕΔ με κρατικούς και κοινωνικούς φορείς, στο πλαίσιο διεύρυνσης της εξωστρέφειας, η οποία αποτελεί στρατηγικό στόχο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δείτε στιγμιότυπα από την βράβευση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ