Διασταυρωτική Επίσκεψη Προσωπικού της 1ης Στρατιάς και Μονάδων της σε ΑΤΑ και BUNKER «ΔΙΑΣ»

Προσωπικό της 1ης Στρατιάς και των Μονάδων της βρέθηκαν στο ΑΤΑ και στο BUNKER «ΔΙΑΣ» στο πλαίσιο προγραμματισμένης διασταυρωτικής επίσκεψης
 
 
Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και το bunker «ΔΙΑΣ», επισκέφθηκαν Επιτελείς της Διοίκησης Πυροβολικού της 1ης Στρατιάς, του Γ΄ ΣΣ, του Δ΄ΣΣ, της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (M/K ΜΠ), της XVI /M/K ΜΠ και της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο προγραμματισμένης διασταυρωτικής επίσκεψης.
Τους Διοικητές υποδέχθηκαν, στο Αρχηγείο ο Επιτελάρχης ΑΤΑ, Ταξίαρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης, ενώ στο bunker, οι Διοικητές του Εθνικού Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων και του 1ουΑΚΕ, Ταξίαρχος (Ι) Γεώργιος Μπόμπολης και Σμήναρχος (ΕΑ) Διαμαντής Σουρής, αντίστοιχα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους οι επιτελείς ενημερώθηκαν για την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα του Αρχηγείου, και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Παράλληλα οι Διοικητές Πυροβολικού της 1ης Στρατιάς και του Δ’ΣΣ είχαν συνάντηση με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.
1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΤΑ ΚΑΙ BUNKER «ΔΙΑΣ»
1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΤΑ ΚΑΙ BUNKER «ΔΙΑΣ»
1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΤΑ ΚΑΙ BUNKER «ΔΙΑΣ»
1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΤΑ ΚΑΙ BUNKER «ΔΙΑΣ»

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ