Διεκδικούμε τη θέση μας στο ΝΑΤΟ

Η Ελλάδα είναι από τα παλαιότερα μέλη της Βορειοατλαντική Συμμαχίας, καθώς εντάχθηκε σ’ αυτή το 1952 μαζί με την Τουρκία.
Το ΝΑΤΟ αποτέλεσε κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου τον ανασταλτικό και ανασχετικό παράγοντα της επέκτασης του υπαρκτού σοσιαλισμού στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
Έχοντας δύο βασικές λειτουργικές δομές, το Στρατιωτικό και το Πολιτικό σκέλος, σήμερα αποτελεί το μοναδικό διεθνή οργανισμό με τέτοιο μέγεθος και συμμετοχή που μπορεί να εκτελέσει στρατιωτικές επιχειρήσεις ανά την υφήλιο αλλά και να παρέχει ουσιαστική ασφάλεια στα κράτη – μέλη του.
Η προπαγάνδα την οποία χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν πολιτικά πολλοί φορείς με δημόσιο λόγο στην Ελλάδα κατά της Συμμαχίας, έχει συντελέσει στη δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος στην Ελληνική κοινωνία. Η άμεση συνέπεια αυτού του κλίματος είναι η αδυναμία παρακολούθησης των όσων συμβαίνουν αλλά κυρίως την πλήρη άγνοια των ευκαριών καριέρας και επιχειρηματικότητας που διαθέτει η Συμμαχία.
Η MSETT Hellas σε συνεργασία με το IST College και τη Νορβηγική εταιρεία NGC διοργανώνει ένα σεμινάριο με σκοπό τη δημιουργία μιας δεξαμενής πιστοποιημένων και εξειδικευμένων στελεχών για την εκμετάλευση ευκαιριών εργασίας, καριέρας και επιχειρηματικής δράσης στο ΝΑΤΟ.
Προκειμένου να ενημερώσουμε όλους όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό με διάρκεια 24 ωρών (3 εβδομάδες, δύο τετράωρα κάθε εβδομάδα) και να επιλύσουμε τυχόν απορίες, διοργανώνουμε μια συνάντηση στο χώρο του IST College την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Διεκδικούμε για την Ελλάδα δυναμικά μια θέση για τη χώρα και τους ανθρώπους της στο ΝΑΤΟ σε όλα τα επίπεδα και το κάνουμε συστηματικά και μεθοδικά. Έχοντας ήδη μια εμπειρία επτά ετών σαν συνεργάτες με συμβόλαια σε σημαντικές δομές της Συμμαχίας, μπορούμε να δώσουμε την ώθηση που απαιτείται για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ