Διώξτε τα τέρατα!

Oι εγκληματικές αλλοδαπές συμμορίες που λυμαίνονται τα HOT SPOTS μέσα από ένα καθεστώς τρομοκρατίας, οι ΜΚΟ και οι υπεύθυνοι.

 

 

 

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ – Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

 

Όλες και όλοι μας διαβάζουμε, βλέπουμε και ακούμε ειδικότερα τον τελευταίο καιρό, για όσα απάνθρωπα φαινόμενα βίας συμβαίνουν στα …”περίφημα” HOT SPOTS του νησιωτικού και ηπειρωτικού μας χώρου.

Εγκλήματα, βιαιοπραγίες, πορνεία, ασέλγειες, παιδεραστία, βιασμοί, διακίνηση ναρκωτικών. Η Κυβέρνηση απλός παρατηρητής ανεπάρκειας, ή ανικανότητας, παρακολουθεί με ”παραλυσία” και απάθεια την καθημερινά διαπραττόμενη εγκληματικότητα και οικτρή κατάσταση, όπου χρέη ”ευθύνης” εντός των κέντρων κράτησης έχουν αναλάβει ύποπτες ή μη, Μ.Κ.Ο., τη νομιμότητα των οποίων ουδείς ελέγχει…

Η χαοτική αυτή κατάσταση έχει εκθέσει διεθνώς τη χώρα μας. Η αντιπολίτευση ”ψιθυρίζει” και δεν “φωνάζει”, όσο θα έπρεπε, κινώντας ”γη και ουρανό”, για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των διαβιούντων εκεί  μεταναστών και την άμεση απέλαση όλων των υπόπτων και των υπαιτίων τέλεσης αξιοποίνων πράξεων παρανόμων μεταναστών χωρίς ”τυπικούρες” και χρονοβόρες διαδικασίες, την οποία ευθύνη της διαδικασίας αυτής την έχει η Κυβέρνηση.

Η Ελληνική κοινωνία εγκλωβισμένη στα προβλήματά της σχολιάζει και ”αφορίζει” τα τεκταινόμενα μέσα από την ησυχία του σπιτιού της, η στα cafe με τσιγάρο και frape…

Οι ξένοι εταίροι της Ε.Ε. αδιαφορούν γιατί δεν τους αγγίζει το θέμα, αφού τους βολεύει να στέλνουν ”λεφτουδάκια”για να τους δέχεται η Ελλάδα ως ”ξενοδόχος” και απλά κάνουν διαπιστώσεις.

Ο αρμόδιος υπουργός ομοίως κάνει … διαπιστώσεις  – τις οποίες βέβαια κάνουμε και εμείς από το … σπίτι μας – , χωρίς να λαμβάνει και να υλοποιεί αποφάσεις όπως έχει εκ των καθηκόντων του υποχρέωση….

Οι …”περίφημες” Μ.Κ.Ο. αποτελούν ήδη ”Κράτος εν Κράτει” χωρίς να υπολογίζουν την Ελληνική Κρατική επικυριαρχία [με ευθύνη μας] και συμπεριφέρονται ειδικά στους εν λόγω χώρους ”όπως γουστάρουν”…

Είναι ανεπίτρεπτο στο …”σωτήριο” έτος 2018 [εκτός αν είμαστε ακόμη στον Μεσαίωνα], οι εγκληματικές αλλοδαπές συμμορίες που λυμαίνονται τα HOT SPOTS να έχουν υποβιβάσει την ανθρώπινη αξία και προσωπικότητα σε ”res”[πράγμα] και μέσα από καθεστώς τρομοκρατίας να συμπεριφέρονται ως ”homo hominis lupus” [o άνθρωπος για τον άνθρωπο λύκος]…

Αν ακόμη υπάρχει Κράτος και Κρατική εξουσία θα πρέπει να αντιδράσει, ενώ οι καθαρές συνειδήσεις θα πρέπει να αφυπνισθούν για την προστασία των ανήμπορων θυμάτων και ειδικότερα των μικρών παιδιών και ανυπεράσπιστων γυναικών που απάνθρωπα κακοποιούνται .

Φυσικοί αυτουργοί των εγκλημάτων είναι τα τερατοανθρωποειδή αυτών των συμμοριών. Ηθικός αυτουργός είναι η  Κρατική αδιαφορία , η ανικανότητα… Η ντροπή είναι για όλη την ”πολιτισμένη” κοινωνία.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ