Το δόγμα του Οζάλ υλοποιείται με επιτυχία…..

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Γράφει ο Νίκος Μπέτσιος – Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.,  Π. Πολ. Επιστ. Παντείου Πανεπιστημίου, μετ. στις ΗΠΑ σε θέματα ”διαχείρισης κρίσεων”.

 

Όλοι-ες που παρακολουθούν καθημερινά τα ΜΜΕ ενημερώνονται για τις ”κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση”  εισβολές στη χώρα μας αλλοδαπών  παρανόμων μεταναστών , είτε μέσω των χερσαίων συνόρων μας [Έβρος-Ελληνοβουλγαρική μεθόριος] , είτε μέσω της θαλάσσιας οδού .

Δεν είχα σκοπό να εκφράσω τις σκέψεις μου για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης, καθόσον πολλοί αναφέρονται καθημερινά στο θέμα αυτό και είναι κατανοητό ότι ”είναι μία από τα ίδια”…

Αποφάσισα όμως να εκφρασθώ δια της γραφής, όταν προ ημερών αντίκρυσα … ”αγέλη” 20 περίπου νεαρών αλλοδαπών [πιθανά Πακιστανών], να δέρνονται  ανηλεώς σε κεντρικό δρόμο της συνοικίας μου και σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από την εκκλησία.

Προσωπικά συνειδητοποιώ και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το δόγμα του τέως Προέδρου της Τουρκίας ΟΖΑΛ υλοποιείται με επιτυχία από τον διάδοχό του δικτάτορα Ερντογάν . Ο ΟΖΑΛ είχε διατυπώσει από πολλών ετών την …. περίφημη φράση ότι ‘‘θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους αδελφούς μας και δεν θα χρειασθεί να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα”………..

Ο εν λόγω δικτάτορας έχει εξαπολύσει σε βάρος της πατρίδας μας ένα ”υβριδικό” πόλεμο , με την εισβολή καθημερινά παρανόμων μεταναστών, είτε χερσαία, είτε θαλάσσια, όταν διάφορα πλοία τούρκων διακινητών , μεταφέρουν μετανάστες και μόλις εισέρχονται στα χωρικά μας ύδατα εκπέμπουν ένα SOS και εμείς αναγκαζόμαστε εκ των ανθρωπιστικών και διεθνών συνθηκών να προσφέρουμε την αρωγή μας , με μεταφορά τους σε πρώτο στάδιο σε HOT-SPOTS και στη συνέχεια … ”ξαμόλυμα” στο εσωτερικό της χώρας για να …………..  λιάζονται………. Τελευταία αποβιβάζονται και ”φόρα-παρτίδα” στα νησιά μας δίπλα από τους λουόμενους……..

ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο.  Προς κάθε αρμόδιο. Τι θα γίνει όταν όλοι αυτοί οι νεαρής ηλικίας μετανάστες αρχίσουν να εγκληματούν , επειδή …. ”έτσι τους αρέσει” ;….

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο.  Τι θα πράξουν σε μία μελλοντική –εν δυνάμει– πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ;…

ΕΡΩΤΗΜΑ  3ο.  Πώς θα αντέξει η οικονομία μας με την προσθήκη χιλιάδων νέων μεταναστών ;…

ΕΡΩΤΗΜΑ 4ο.  Όλοι αυτοί θα ενσωματωθούν με το ελληνικό κοινωνικό γίγνεσθαι, όταν ο καθοριστικός και αποτρεπτικός τους παράγοντας είναι η θρησκεία τους  και το κοινωνικό και πολιτιστικό τους επίπεδο ;…

ΕΡΩΤΗΜΑ 5ο. Αφού αρμόδιε υπουργέ ”γκαρίζει”, ότι ο ισχύων νόμος του 2005 δεν ανταποκρίνεται επαρκώς με τις σημερινές συνθήκες , γιατί δεν τον καταργείτε , η τον τροποποιείτε με τα δεδομένα που μας προκύπτουν σήμερα ;..

ΕΡΩΤΗΜΑ 6ο.  Με τις …. ”περίφημες” ΜΚΟ , που λειτουργούν ως ”Κράτος εν Κράτει”  τι έχετε κάνει μέχρι τώρα ;…

ΕΡΩΤΗΜΑ 7ο.  Όσα προεκλογικά υποσχεθήκατε , τα υλοποιείτε ; Και για την …ιστορία , [ έτσι νά’χαμε να λέγαμε], την τελευταία χρονιά η παράνομη είσοδος  στην Ελλάδα μεταναστών αυξήθηκε κατά 110%…………. ενώ σε αντίθεση η υπογεννητικότητα μαστίζει την χώρα μας.

Αν αυτή η κατάσταση συνεχισθεί και στο μέλλον -όπως δυστυχώς εκτιμώ- , η χώρα μας θα έχει πολλά προβλήματα , εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά και ο Ερντογάν … ”θα βαράει το βιολί του” σε βάρος μας.

ΣΗΜ. ”Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε”………………..

 


Περισσότερα άρθρα από τον Νίκο Μπέτσιο:

ΑΠΟΨΕΙΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ