ΕΑΒ: Πόσο θα κοστίσει να φάνε οι Άραβες;

Η ΕΑΒ ψάχνει μεταφορικό μέσο για να κινούνται εντός των εγκαταστάσεων της Άραβες πελάτες προκειμένου να φάνε. Δείτε πόσο θα κοστίσει.

Η ΕΑΒ προσπαθεί να απογειωθεί μετά απο τις δύσκολες ώρες που γνώρισε ξανά τα τελευταία χρόνια και οι οποίες ανέτρεψαν την πορεία που είχε ξεκινήσει.

Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να ανοιχτεί η εταιρεία στο εξωτερικό, χωρίς να αναπτύξει συνέργασίες.

Ανάμεσα λοιπόν στα όσα κάνει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) είναι και οι  επαφές με Άραβες πελάτες. Οι οποίοι φυσικά θα επισκεφτούν την ΕΑΒ. Και οι οποίοι αφού ολοκληρώνουν την δουλειά τους θα πρέπει να τρώνε.

Για την μετακίνηση τους λοιπόν η ΕΑΒ αποφάσισε η πρόσβαση τους στο εστιατόριο να γίνεται με την χρήση ενός (1) λεωφορείου εντός των εγκαταστάσεων της από το κτίριο της Δ/νσης Εκπαίδευσης προς το κτίριο του εστιατορίου και αντίστροφα.

Διαβάστε και:Τι λένε απο την ΕΑΒ για το πούλμαν με τους Άραβες

Το πούλμαν που θα κάνει τις μεταφορές αυτές με λήξη το τέλος του 2018 έχει προϋπολογιστει να κοστίσει 9.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και μάλλον στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας προλαβαίνουν να βρουν ένα πούλμαν και έναν οδηγό, αν όχι απο το ΥΠΕΘΑ απο κάποιον άλλο φορέα του δημοσίου για αυτό το πήγαινε – έλα των Αράβων στο εστιατόριο.

Δείτε τι αναφέρει το σχετικό κείμενο του διαγωνισμού:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜOY Νο 764

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., προκηρύσσει τον ανωτέρω συνοπτικό μειοδοτικό Διαγωνισμό, για την ανάθεση υπηρεσιών «Εσωτερικής Μεταφοράς Πελατών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) της ΕΑΒ Α.Ε. με χρήση ενός (1) λεωφορείου εντός των εγκαταστάσεων της από το κτίριο της Δ/νσης Εκπαίδευσης προς το κτίριο του Εστιατορίου και Αντίστροφα, λήξεως την 31-12-2018», προϋπολογισμού 9.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ

Κριτήριο επιλογής του Αναδόχου είναι η πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά βάσει μόνον της τιμής.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 28/02/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 μ.μ.

Η παρούσα διακήρυξη έχει αναρτηθεί για τους ενδιαφερόμενους σε τρείς ιστότοπους, α) Στην διαδικτυακή ιστοσελίδα της ΕΑΒ www.haicorp.com. β)Στο διαδικτυακό τόπο του προγράμματος «Διαύγεια» et.diavgeia.gov.gr,σύμφωνα με τον Ν. 3861/2010, όπως ισχύει και τέλος γ) Στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ