Στον Έβρο βρίσκεται σήμερα ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

Στον Έβρο σήμερα 4 Ιουνίου ο Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο ΥΦΕΘΑ θα επισκεφθεί φυλάκια την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν κινητικότητα στην απέναντι πλευρά

Στον Έβρο από νωρίς το πρωί βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποιώντας προγραμματισμένη επίσκεψη σε σχηματισμούς, ενώ θα παρακολουθήσει και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μονάδων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΥΦΕΘΑ μετά τον Έβρο το απόγευμα θα βρίσκεται στην Ξάνθη.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής θα παρακολουθήσει εκπαιδευτικές δραστηριότητες μονάδων του Στρατού Ξηράς, οι οποίες πλέον μετά και την άρση των μέτρων για τον COVID-19 πραγματοποιούνται κανονικά και εντατικά.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Έβρου οι δυνάμεις του Στρατού και της Αστυνομίας βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς παρατηρείται μετακίνηση μεταναστών στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Οπότε μπορεί η επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή να είναι μία προγραμματισμένη επίσκεψη, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να έχει από κοντά πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στον Έβρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ