Έβρος: Επικίνδυνα τούρκικα «παιχνίδια» με σημαίες

ΕΒΡΟΣ

Περίεργα και επικίνδυνα «παιχνίδια» παίζουν οι Τούρκοι στον Έβρο με σημαία που κρέμασαν σε νησίδα.

«Παιχνίδια» με τις σημαίες έπαιξαν κάποιοι στον Έβρο. Όπως έγραψε το Evrosnews άγνωστοι τοποθέτησαν τουρκική σημαία σε νησίδα μέσα στον ποταμό Έβρο στην περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου, η οποία ανάλογα με τη ροή του ποταμού πότε συνδέεται με το ελληνικό και πότε με το τουρκικό έδαφος. Τη συγκεκριμένο εποχή συνδέεται με το τουρκικό έδαφος.

Ωστόσο μετά από ενημέρωση της ελληνικής πλευράς έγινε ένα τηλεφώνημα από τοπικό φορέα και μαζεύτηκε. Όπως μάλιστα είπε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha το θέμα λύθηκε σε τοπικό επίπεδο και η σημαία κατέβηκε.

Σύμφωνα με το Evrosnews, είναι άγνωστο πως και από ποιους βρέθηκε εκεί η τούρκικη σημαία. Επίσης λόγω της χαμηλής στάθμης των νερών στον ποταμό Έβρο, η συγκεκριμένη νησίδα “επικοινωνεί” με το τουρκικό έδαφος και μπορεί κάποιος να πάει με τα πόδια από την τουρκική πλευρά πάνω σε αυτήν. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με κάποιες νησίδες που ανήκουν στην Τουρκία και μπορεί αν θέλει κάποιος από την ελληνική πλευρά να έχει πρόσβαση σε αυτές, χωρίς να χρειάζεται να περάσει τα νερά του ποταμού.

Τέλος τέτοιες ημέρες που διανύουμε καλό είναι κάποιοι να μην παίζουν με τέτοια «παιχνίδια» γιατί πολύ λίγο χρειάζεται για τα ασήμαντα πράγματα ώστε να γίνουν σημαντικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ