Έβρος: Φωτιά και ατσάλι από την 31 Μ/Κ ΤΑΞ και την 50 Μ/Κ ΤΑΞ – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με δύο τακτικές ασκήσεις στον Έβρο, ο Στρατός Ξηράς δείχνει στην πράξη ότι τα ελληνικά σύνορα είναι αδιαπέραστα, στέλνοντας μήνυμα στην απέναντι πλευρά του ποταμού ότι όποιος επιχειρήσει να περάσει το πληρώνει πολύ ακριβά.

Έτσι την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, διεξήχθη στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολών «ΑΕΤΟΣ» στην Αλεξανδρούπολη, η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΕΚΤΟΡΑΣ-20», παρουσία του Διοικητή του Δ ́ Σώματος Στρατού (Δ ́ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη.

Στην άσκηση, στην οποία εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων, συμμετείχε προσωπικό και μέσα της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ»).

Στη συνέχεια την Πέμπτη 27 Αυγούστου διεξήχθη στο Πεδίο Ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» στα Λάβαρα Έβρου η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗΣ ΒΙΣΒΙΖΗΣ, παρουσία του Διοικητή του Δ ́ Σώματος Στρατού (Δ ́ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη.

Στην άσκηση, στην οποία εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων, συμμετείχε προσωπικό και μέσα της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΨΟΣ»).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ,ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΟΥΝ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ