Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΕΝΔΙΑΣ

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, τόσο ωραία που δεν ξέρω πραγματικά αν οδηγούμαστε στη μακαριότητα.

Γράφει ο Τσεκουράτος

ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ

Βγαίνει που λέτε ένα δημοσίευμα σχετικό με την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας μας, οι ανευθυνουπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα, οι ψυχάκηδες το κάνουνε σημαία, η “υπεύθυνη” αντιπολίτευση βαράει στο ψαχνό κι όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Στήθηκε πριν από 2-3 χρόνια το πανηγυράκι με τις Πρέσπες, μια ομορφιά από όλες τις πλευρές, κυβέρνηση, αντιπολίτευση και φυσικά ο λαός! Χωρίς ουσιαστική διαπραγμάτευση, με χτυπηματάκια στον ώμο από συμμάχους κι εταίρους, φιλιώσαμε με τους Σκοπιανούς, αγκαλίτσες, φιλάκια, γραβάτες δωράκια κι όλα καλά. Και να οι συγκεντρώσεις, τα μεγάλα λόγια (τα ψεύτικα) από τη ΝΔ, να ο Καμένος σε ρόλο εθνικού προστάτη, να οι προδότες, οι κρεμάλες και τα άλλα καλά. Και το αποτέλεσμα, Βόρεια Μακεδονία αδέρφια.

Έρχεται ο καιρός και γίνεται κυβέρνηση η ΝΔ όπου εκ θαύματος ανακαλύπτει πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί ν’ ανακληθεί. Και ο μέγας ΥΠΕΞ Δένδιας ξεκινάει διπλωματικό μαραθώνιο εθνικής εξωτερικής πολιτικής. Γίνεται το σκηνικό με τη Λιβύη και τα άλλα παιδάκια δε μας παίζουν κι εμείς κλαίμε και παρακαλάμε να μας παίξουν αλλά αυτά τίποτα.

Στο καπάκι λοιπόν γίνονται τα σκηνικά με τα νησιά και τον Έβρο. Τι εικόνα βγάλαμε προς τα έξω; Αρχικά πως παίζαμε ξύλο μεταξύ μας. Τα θυμάστε τα κόλπα στη Χίο και τη Λέσβο; ΜΑΤ και ντόπιοι σε θέσεις μάχης, και να πέφτει το ξύλο της αρκούδας και τα ξένα ΜΜΕ να ξεπουλάνε θεματάκια. Μέχρι και οι Τούρκοι αποκτήσανε χιούμορ και γελάγανε κι αυτοί.

Είδε κι αποείδε ο Κυριάκος, σκάσανε μύτη στον Έβρο οι μετανάστες από το πουθενά και τότε ανακάλυψε τον Αλκ. Στεφανή ο οποίος έφερε τούμπα το πράγμα κι έκανε τη δουλειά. Έλα όμως που ζήλεψε ο «υπουργάρας» Παναγιώτοπουλος που του έφαγε τη δουλειά και τη δημοσιότητα ο Άλκης και θύμωσε! Τι να κάνεις έτσι είναι η ζωή όμως.

Ο άλλος «υπουργάρας» δε, ο Δένδιας συνεχίζει το μαραθώνιο (πότε τερματίζει δεν ξέρουμε αλλά μάλλον πάει για ρεκόρ) της διπλωματίας που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ρυθμιστή των διεθνών εξελίξεων. ΟΚ, μαζί του κι εμείς.

Έλα όμως που βγαίνουν κάτι «παικτάκια» κι ανοίγουν ένα θεματάκι στον Έβρο για να πάρουν κανένα «κλικ» παραπάνω (να επιβιώσουν δηλαδή οι «μαύροι») και τα κάνουν όλα κόλαση. Οι Τούρκοι μας έκαναν ντου, ο «υπουργάρας» Δένδιας να μιλάει για κάτι μέτρα εδάφους, λες και μιλάμε για το χωράφι του πατέρα του, και ο υπερπατριώτης Κοτζιάς να τα χώνει κανονικά. Τον κύριο «Νύχτα 25» δεν τον βάζουμε στο κάδρο καθότι έχει χαράξει πορεία για άλλα κόλπα.

Και τελικά που καταλήγουμε; Οι Τούρκοι βρίσκουν αφορμή να κάνουν τα δικά τους, οι δικοί μας εδώ ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως έβαλαν το αυτογκόλ, οι «ψυχάκηδες» που έβγαλαν το θεματάκι μούγκα στη στρούγκα, κι όλοι μαζί να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Μπράβο ρε μάγκες!

Τώρα θα μου πεις είναι και οι κομματικές ισορροπίες, οι μέγιστοι πολιτικοί άνδρες Δένδιας και Παναγιωτόπουλος δε γίνεται να είναι εκτός κυβερνήσεως, καθότι έχουν αποδείξει την αξία τους ήδη και πως θα τους πετάξει έξω ο Κυριάκος, έχουν και 50 χιλιάδες «ψηφαλάκια», δεν τα πετάς έτσι αυτά. Άλλωστε εκλογές έρχονται οσονούπω.

Ναι ρε παιδιά, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Λόγω της ημέρας βέβαια!

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ