Εκλογές ΕΑΑΣ: Απόστρατος βάζει ερώτηματα φωτιά για την διαδικασία

Οι Εκλογές ΕΑΑΣ πάντα αποτελούν μια ευκαιρία για να αναπτυχθούν προβληματισμοί για την διαδικασία. Φέτος όμως φαίνεται πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Έχει νόημα η συμμετοχή σε μια διαδικασία που εν τέλει όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή; Το ερώτημα αφορά τις εκλογές της ΕΑΑΣ και το θέτει o Ταξίαρχος ε.α. Ν. Ταλλάς. Η ανοιχτή επιστολή του προς την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού αποτελεί πραγματικό καταπέλτη.

Δείτε την επιστολή:

Ανοιχτή Επιστολή προς ΕΑΑΣ

Κύριοι του Δ.Σ της ΕΑΑΣ, μας γνωρίζετε, ότι λάβατε μία απόφαση – σταθμό στην ιστορία της ενώσεως. Δηλαδή μας λέτε ότι αποφασίσατε να δημιουργηθεί δημοσκόπηση (εκλογές) για την εξακρίβωση της προτίμησης των μελών των Παραρτημάτων, όσον αφορά τα μέλη των νέων Δ.Σ των Παραρτημάτων.

Μέχρι εδώ τέλεια. Έρχεστε μετά και μας λέτε ότι όλοι θα είναι υποψήφια μέλη, δηλαδή όχι άλλος για πρόεδρος, άλλος για αντιπρόεδρος κτλ όπως κάνετε για το Δ.Σ της ΕΑΑΣ.

Παρακάτω τονίζετε ότι το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων δεν θα είναι δεσμευτικό για το νέο Δ.Σ της ΕΑΑΣ. Επίσης τονίζετε ότι όσα μέλη της ΕΑΑΣ δεν επιθυμούν να είναι υποψήφια στη δημοσκόπιση μπορούν να διοριστούν μετά αφού υποβάλλουν με προσωπική αναφορά τους υποψηφιότητα στην ΕΑΑΣ.

Μας λέτε δηλαδή, κάνετε μία δημοσκόπιση την οποία μπορούμε να μην λάβουμε υπόψιν μας, μπείτε και 4-5 υποψήφιοι για να μην γκρινιάζετε και εάν εμάς στην Αθήνα μας κάνει κάποιος από εσάς τον διορίζουμε, ειδάλλως βάζει υποψηφιότητα με αναφορά κάποιος που μας κάνει και λύνεται το θέμα.

Πόσο καιρό κύριοι της ΕΑΑΣ σκεφτόσασταν να μας πείτε ότι είμαστε ηλίθιοι εμείς στην επαρχία? Και να μας δουλεύετε κανονικά και αυτό να το ονομάζετε ιστορικής σημασίας απόφασή σας?

Κύριοι πάρτε το χαμπάρι. Στην επαρχία εάν δεν είναι κάποιος αποδεκτός από τους πρώην συναδέλφους και νυν πολίτες, στα Παραρτήματα δεν θα πατάει κανένας και μην απορείτε γιατί έτσι θα τα κλείσετε.

Οι τοποθετήσεις ήταν όταν είμασταν εν ενεργεία. Εάν θέλετε να τις συνεχίσετε στη σημερινή εποχή θα κλείσετε τα Παραρτήματα κατά την άποψή μου. Εκτός εάν νομίζετε ότι κάνετε ακόμη κρίσεις όσον αφορά τα Δ.Σ των Παραρτημάτων.

ΛΥΠΑΜΑΙ.

Πάρτε άλλες ιστορικής σημασίας αποφάσεις γιατί με αυτήν που πήρατε μας κοροιδεύετε και είναι ανεπίτρεπτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ