Εκλογές ΕΑΑΣ: Πόσοι ψήφισαν τελικά;

Εκλογές ΕΑΑΣ: Το μεγαλύτερο στοίχημα του νέου προέδρου Βασίλειου Ροζή φαίνεται πως θα είναι να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των  μελών της ΕΑΑΣ για την Ένωση.

«Γνωρίζω πλέον καλά και από μέσα τι φταίει και η Ένωση παραμένει καθηλωμένη και άβουλη παρακολουθώντας τις εξελίξεις ανήμπορη να αντιδράσει. Γνωρίζω επίσης τι πρέπει να αλλάξει  για να γίνει μια Ένωση  που θα δρομολογεί τις εξελίξεις και δεν θα σέρνεται πίσω από αυτές Πρέπει εμείς επιτέλους να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και παρακάμπτοντας κάθε εμπόδιο και σκοπιμότητα, να χαράξουμε μαζί σταθερή και αταλάντευτη πορεία προς τα εμπρός.

Θέλω, γνωρίζω και μπορώ να δώσω το έναυσμα αυτό για μια νέα αρχή.  Για μια Ε.Α.Α.Σ.  Δυνατή και Αξιοσέβαστη, Αποτελεσματική και Ανταποδοτική προς τα μέλη της, που τόσο έχουν πληγεί βάναυσα από τις  άδικες και δυσβάστακτες εις βάρος μας πολιτικές. Η Ε.Α.Α.Σ. διαθέτει αστείρευτες δυνατότητες όταν αυτές χρησιμοποιηθούν σωστά και αποτελεσματικά.

Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας διέρχεται μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο τόσο στα Εθνικά θέματα, όσο και στην κοινωνική και την οικονομική της κατάσταση. Όλοι μας πικραθήκαμε και πληγήκαμε οικονομικά και από όλους όσους μας υποσχέθηκαν , μας χτύπησαν φιλικά στην πλάτη και τελικά αδιαφόρησαν», έγραφε στο προεκλογικό του μήνυμα ο νεος πρόεδρος της ΕΑΑΣ Βασίλειος Ροζής και όπως φάνηκε απο τα αποτελέσματα των εκλογών «χτύπησε κέντρο» αφού όλα δείχνουν πως υπάρχει τεράστια απογοήτευση στα μέλη της ΕΑΑΣ.

Αυτό φυσικά πρέπει να αλλάξει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ΕΑΑΣ ψήφισαν μόλις 6244 απο τους συνολικά 23219 εγγεγραμμένους.

Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ είχε αναφερθεί ακριβώς σε αυτή την συνεχιζόμενη  πραγματικότητα σημειώνοντας: «Η δύναμη της Ε.Α.Α.Σ. είναι τα μέλη της. Είμαστε περίπου 70.000 μερισματούχοι του Μ.Τ.Σ. Από αυτούς περί τους 23.500 διαθέτουν ταυτότητα μέλους της Ένωσης και στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία οι συμμετέχοντες δεν άγγιξαν τις 7000. Αυτό πρέπει πάση θυσία να αλλάξει και θα το αλλάξουμε. Στόχος και επιθυμία είναι μια Ένωση συμμετοχική, δυνατή χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς».

Θα ειναι οι «Εκλογές ΕΑΑΣ» του 2017 το εφαλτήριο για αυτή την αλλαγή; Ο χρόνος θα το δείξει. Το πρόβλημα πάντως είναι αντικειμενικά μεγάλο.

Τόσο που ας μην ξεχνάμε οτι ο ΠΣΑΕΜΘ επισήμως κάλεσε σε αποχή τα μέλη του και όχι μόνο σε ένδειξη αντίδρασης προς τον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Δείτε αναλυτικά όλα τα επίσημα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των εκλογών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ