Εξοπλιστικά: Ποιόν”μονομάχο” βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Καμμένο;

Η επιτροπή για τα εξοπλιστικά θα είναι πλέον αλλιώτικη μετά την έκπληξη πρώτου μεγέθους απο τον ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε απέναντι στον Πάνο Καμμένο τον προσωπικό του μονομάχο.

Η ταραχή που υποτίθεται πως προκαλούσε ο Νίκος Φίλης στην κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ τελικά μόνο τέτοια δεν ήταν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει για λογαριασμό του τον μονομάχο του Πάνου Καμμένου στην διαρκή επιτροπή εξοπλιστικών προγραμμάτων και συμβάσεων. Μαζί με τον Νίκο Φίλη τοποθετήθηκαν στην επιτροπή και ο Γιώργος Κυρίτσης με τον Θοδωρή Δρίτσα.

Γιατί είναι έκπληξη η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Φίλης είναι ίσως ο σφοδρότερος πολέμιος των εξοπλισμών που μπορεί να γίνουν στο μέλλον και είχε πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση της ερώτησης για τα F-35 που τελικά δεν κατατέθηκε ποτέ.

Ο ίδιος πάντως έχει εξαπολύσει μια σειρά απο λεκτικά πυρά κατά του Πάνου Καμμένου το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας πρόσφατα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Νίκος Φίλης επέμεινε στην κριτική του για την πολυδάπανη πιθανή αγορά των πανάκριβων F-35 απο την χώρα μας και  υποστήριξε πως αν και εφόσον προχωρήσει αυτό το θέμα πρέπει να περάσει απο την επιτροπή της βουλής για διαβούλευση.

Ίσως για αυτό και να τον τοποθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή.

Ο ίδιος σε εκείνη την συνομιλία του με δημοσιογράφους αφησε να φανεί πως δεν πείθεται ούτε και απο τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός απο μια πιθανή απόκτηση των «χρυσών» μαχητικών αεροσκαφών αφού  είχε πεί χαρακτηριστικά «ας βρούν πρώτα τα ισοδύναμα για το μισθολόγιο».

Μια έμμεση αιχμή και για τα θέματα του προσωπικού.

Σε ομιλία του μάλιστα ο Ν. Φίλης είχε πει :«Ο Καμμένος είπε για εξοπλιστικό πρόγραμμα δύο δισ. και βάλε. Πως θα ταιριάξει με τα μέτρα κοινωνικής πολιτικής; Πως θα τα δώσουμε τα δύο δισ., όταν δίνουμε μάχη για τα πεντακόσια εκατομμύρια της Φωτίου; Αυτά τα εξοπλιστικά  προγράμματα που συζητήθηκαν; Που βρήκαν πολιτική νομιμοποίηση;»

Ο Πάνος Καμμένος απο την μεριά του απαντώντας στην διαφαινόμενη πρόθεση του Νίκου Φίλη τελικά να διώξει τους ΑΝΕΛ απο την κυβέρνηση είχε πεί σε συνέντευξη του :«αν θέλει συνεργασία με τα βρώμικα που λέει και να πάει να βρει τον κ. Παπανδρέου, τον κύριο Βενιζέλο και τον κύριο Λοβέρδο χαλάλι του, να πάρει και τον Τσοχατζόπουλο απο την φυλακή να κάνουνε μια ωραία παρέα»

Σίγουρα το μέλλον θα είναι πολύ ενδιαφέρον με τους δυο μονομάχους να τα λένε τετ-α-τετ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ