Ελεύθερος και δεύτερος από τους «8» Τούρκους στρατιωτικούς

Ελεύθερος θα αφεθεί μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασύλου, και δεύτερος από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας.

 

 

Ελεύθερος εντός των επομένων ωρών αναμένεται να αφεθεί μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασύλου, και δεύτερος από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έφτασαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία καθώς η Επιτροπή Ασύλου έκανε δεκτό το αίτημά του.

Η δευτεροβάθμια αρμόδια επιτροπή είπε ναι στη χορήγηση ασύλου ενώ εκκρεμούν εξάλλου οι αιτήσεις των υπολοίπων 6 Τούρκων αξιωματικών οι οποίοοι έφθασαν στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2016.

Όπως όλα δείχνουν η ίδια θετική απάντηση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή θα δοθεί και στους υπολοίπους στρατιωτικούς οι οποίοι μέσα στο μήνα αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι καθώς λήγει το 18μηνο της διοικητικής τους κράτησης.

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, συζητήθηκε στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής η οποία ζητά να μην χορηγηθεί άσυλο στον πρώτο εκ των αξιωματικών καθώς όπως υποστηρίχθηκε δεν έχει τα χαρακτηριστικά του πολιτικού πρόσφυγα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ