Έλληνες στρατιωτικοί: Έφτασε η ώρα του στρατοδικείου;

Στο στρατοδικείο φαίνεται πώς θα παραπεμφθούν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος της υπόθεσης των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους, παραμένει ανοιχτός και σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ  η διοικητική έρευνα συνεχίζεται. Το θέμα άνοιξε ξανά μετά από πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για σίγουρη παραπομπή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο στρατοδικείο για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στην σύλληψη τους από την τουρκική στρατοχωροφυλακή.

Μετά τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής θεωρείται βέβαιο ότι μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα υπάρξει απόδοση ευθυνών και παραπομπή όλων των εμπλεκομένων σε στρατοδικείο, καθώς κάτι τέτοιο είναι η συνήθης διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία γίνεται δύο μήνες μετά την επιστροφή τους από την Τουρκία, κι ενώ η όλη υπόθεση φαινόταν ότι έχει κοπάσει. Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τις ευθύνες που υπάρχουν χωρίς όμως τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι στην συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος ο υπουργός Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι όσα έχουν γραφτεί για την ΕΔΕ δεν ισχύουν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ