Οι Έλληνες είδαν το stealth άρμα μάχης;

Stealth άρμα μάχης: Όπως είναι γνωστό τις προηγούμενες ημέρες ελληνική αντιπροσωπεία βρέθηκε στην Πολωνία. Το ερώτημα είναι βεβαια αν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα.

Σαν τα τρένα που περνούν στον σταθμό χάνει τις ευκαιρίες η χώρα μας. Εκτός και αν έχουν υπάρξει βήματα προόδου που θα φέρουν στην πατρίδα μας λεφτά και δουλειές αλλά η κυβέρνηση δεν μας τα αποκαλύπτει.

Αυτές τις ημέρες στην Πολωνία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα Συνεργασίας Αμυντικής Βιομηχανίας των δύο χωρών και μέχρι στιγμής τίποτα που να μπορεί να δώσει ουσιαστική αισιοδοξία δεν έχει μαθευτεί στην Αθήνα.

Και για όσους θα ρωτήσουν τι θα μπορούσε να διεκδικήσει η Ελλάδα που να έχει πραγματικά σημασία να πούμε πως οι Πολωνοί για παράδειγμα έχουν τεχνολογία στα άρματα μάχης που δεν έχει να ζηλέψει σε αρκετούς τομείς τίποτα από τις άλλες χώρες και συνεργάζονται με τους Άγγλους σε πρωτότυπα που θα είναι ο κανόνας τα επόμενα χρόνια. Να λοιπόν τι θα μπορούσε να ζητήσει η Ελλάδα. Αποκλειστική συνεργασία σε συγκεκριμένα προγράμματα τα οποία  θα έφτιαχνε η κρατική αμυντική βιομηχανία για τους Πολωνούς.

Για να έχουμε μια εικόνα ας δούμε το stealth αρμα μάχης αποτέλεσμα συνεργασίας των Πολωνών και των Άγγλων.

https://www.youtube.com/watch?v=ltFSY-FLd_o

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ