Εν δυνάμει κίνδυνος…

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Οι επικίνδυνες επιπτώσεις από την αθρόα εισβολή παράνομων μεταναστών από τρίτες μουσουλμανικές χώρες στη χώρα μας. 

 

 

 

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ – Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ.  – π. Παντείου

Παρατηρείται καθημερινά – ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα -, αθρόα, σκοπούμενη [από την Τουρκία] εισβολή στη χώρα μας παρανόμων μεταναστών, μέσω των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας, προερχομένων από τρίτες μουσουλμανικές χώρες  – με ό,τι αυτό σημαίνει -, γιατί …. βλέπουν φως και μπαίνουν …

Οι αλλοδαποί αυτοί βλέπουμε να εγκαθίστανται σταδιακά στη χώρα μας και ”κοντά στο νου και η γνώση”, ενώ στο μέλλον θα ”ελληνοποιηθούν” με κάποιες διοικητικές διαδικασίες, λαμβάνοντας ελληνική υπηκοότητα, ή ακόμη και ιθαγένεια και κατ’ αυτό τον τρόπο μεταξύ των άλλων προνομίων, θα αποκτήσουν το δικαίωμα του ”εκλέγειν και εκλέγεσθαι”.

Τι θα σημάνει όμως αυτό πρακτικά πέρα από τις οικονομικές, κοινωνικές και εθνικές επιπτώσεις στην κοινωνία μας;

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι μετά την πάροδο λίγων ετών οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι, οι οποίοι θα διαβιώνουν ”εντός των τειχών”, πέραν του δικαιώματος και της δύναμης του εκλέγειν που θα αποκτήσουν, δεν θα απορροφηθούν από τα πολιτικά κόμματα, [όσο αφελώς ορισμένοι πιστεύουν], αλλά θα συγκροτήσουν δικό τους πολιτικό φορέα και με το υπάρχον σύστημα του 3% εισαγωγής στο Κοινοβούλιο και με την σύμπραξη και σχεδόν βέβαια στήριξη των μουσουλμάνων της Θράκης [και κατ’ επέκταση της Άγκυρας], θα θέσουν εκλογική υποψηφιότητα για να εισέλθουν στη Βουλή , ως αμιγώς μουσουλμανικό κόμμα.

Εξελικτικά στάδια:

  1. Αναμονή χωρίς πολιτική συμμετοχή
  2. Συμμετοχή – ψήφος σε υπάρχοντα ελληνικά κόμματα
  3. Απαγκίστρωση και ένταξη στο δικό τους κόμμα .

Αυτό τούτο θα επενεργήσει περίπλοκα στο εθνικό και κοινωνικό status των Ελλήνων, ως οφειλόμενο στην ριζικά αντίθετη πολιτιστική και κοινωνική κουλτούρα, λόγω θρησκείας, κοινωνικών καταβολών, διαφορετικής θεώρησης των πραγμάτων και αντίληψης του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής και έτσι προφανώς βήμα-βήμα, θα καταστούν ρυθμιστές της πολιτικής μας ζωής, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί: Μα γιατί τόσες χιλιάδες Αλβανοί που διαβιώνουν στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει δικαιώματα δεν ”κατέβασαν” κόμμα; Υπάρχει εξήγηση:

  1. Γιατί πηγαίνουν και ψηφίζουν δίπλα στην πατρίδα τους στις Αλβανικές εκλογές.
  2. Γιατί έχουν ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία [εξαιρουμένων των κακοποιών στοιχείων].
  3. Γιατί διαφέρουν ριζικά από τους μουσουλμάνους μετανάστες στα κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά τους στοιχεία και φυλετικά ανήκουν στην Ευρώπη, ενώ επί πλέον πολλοί από αυτούς είναι Έλληνες Βορειοηπειρώτες στην καταγωγή.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε , – όσο είναι καιρός -, ότι πρέπει να δούμε το δάσος και να μη στρουθοκαμηλίζουμε.

Η Ελληνική κοινωνία στη μεγάλη της πλειοψηφία ανησυχεί για το μέλλον του τόπου.

Τα παραπάνω γραφόμενα δεν αποτελούν μονόπλευρη θεώρηση των πραγμάτων, αλλά ρεαλιστική προσέγγιση της επερχόμενης πραγματικότητας.

Η Ελλάδα δεν είναι όπως οι ΗΠΑ για να μετεξελιχθεί σε ένα πολυπολιτισμικό Κράτος και να αντέξει όλες τις ”φυλές του κόσμου”. Είμαστε μία πληθυσμιακά ομοιογενής μικρή χώρα με σοβαρούς εξωτερικούς κινδύνους και όσοι ”πετάνε στα σύννεφα” ακόμη, θα πρέπει να προσγειωθούν στην ”αμείλικτη” πραγματικότητα ………

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαφωνω, οριζοντίως και καθέτως όσον αφορά τους Αλβανούς.Οι παλαιότεροι έχουμε ζήσει ήδη κίνδυνο απο μουσουλμάνους βουλευτές στο κοινοβούλιο αρχές δεκαετιας ’90(αν δεν κάνω λαθος).
    Εκτίμηση μου ειναι οτι επειδή δεν κατάφεραν να επιβληθούν ,χρησιμοποιήθηκαν οι Αλβανοί ως φερέφωνα τους και με κύριο όπλο τη διαφθορά σ εναν υβριδικό πόλεμο σε όλες τις δομές της Ελληνικής κοινωνίας, δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν μηχανισμοί τετοιοι(π.χΜΚΟ) οι οποίοι έχουν οδηγήσει σε νεο μεγαλύτερο κίνδυνο όπως πολλή σωστά αναφέρει ο κ.Μπετσιος.
    Υ.Γ Ειναι επικίνδυνο να ξεχάσουμε οτι μετεξέλιξη του λεγόμενου μουσουλμανικού τοξου, ειναι το ” περιφημο” ισλαμικό κράτος που εξαπολυει,ακομη,τα βέλη του (προσφυγομεταναστες).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ