Ένοπλες Δυνάμεις – κορονοϊός: Απολύτως διαχειρίσιμη η κατάσταση

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Απολύτως διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις παρά τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν εμφανιστεί σε αυτές. Κι όπως μεταφέρουν έγκυρες πηγές στο Armynow.gr δεν επηρεάζουν το αξιόμαχο τους στο ελάχιστο.

Υπάρχουν κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, ωστόσο έχουν γίνει τεστ σε όλους τους σπουδαστές και το προσωπικό της σχολής και τα όποια κρούσματα, που σημειωτέων είναι ασυμπτωματικά έχουν περιοριστεί και απομονωθεί σε χώρο της σχολής. Στο γεγονός ότι η πλειοψηφία τους είναι ασυμπτωματικοί συμβάλει το νεαρό της ηλικίας τους αλλά και η καλή φυσική τους κατάσταση.

Γενικότερα σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχουν κρούσματα διάσπαρτα, ωστόσο η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από την υπόλοιπη κοινωνία, καθώς κανένα από αυτά δεν νοσηλεύεται στην εντατική, αλλά πολύ μικρός αριθμός νοσηλεύεται σε νοσοκομεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΕΘΑ – Κορονοϊός: Αυτά είναι τα 10 μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στις Ένοπλες Δυνάμεις

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι ανησυχητική, ωστόσο κανείς δεν εφησυχάζει. Με «όπλα» όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη.

Χαρακτηριστικό είναι η κατάταξη της ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου ειδικά στον Στρατό Ξηράς που είναι και η πολυπληθέστερη, καθώς φτάνει τους 10.000 οπλίτες έχει πάει πολύ καλά, αφού γίνονται τα απαραίτητα rapid test στους νεοσύλλεκτους και έχει βρεθεί πολύ μικρός αριθμός κρουσμάτων.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ