Ενοχλημένοι οι Τούρκοι από τις δηλώσεις Καμμένου τον χαρακτηρίζουν ανεύθυνο

Σε ευθεία επίθεση στον Πάνο Καμμένο προχώρησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι για τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ο Πάνος Καμμένος είχε καταγγείλει ότι η σύλληψη των δύο Ελλήνων έγινε με οργανωμένο σχέδιο μετά από εντολή του Ερντογάν ώστε να έχει ομήρους και με στόχο την ανταλλαγή με τους 8 αξιωματικούς που είναι στην Ελλάδα.

Ειδικότερα στις δηλώσεις του Χαμί Ακσόι επισήμανε:

«Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν με εντολή του προέδρου της Τουρκίας αποτελούν το τελευταίο παράδειγμα ανεύθυνης και επιπόλαιης συμπεριφοράς.  Η ελληνική πλευρά έχει λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες για τους λόγους που συνελήφθησαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί και για τη νομική διαδικασία. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρήσει το θέμα στην ατζέντα με διαρκείς ακατανόητους και αβάσιμους ισχυρισμούς, θεωρείται ότι είναι μια προσπάθεια να φύγει η προσοχή από το ότι η Ελλάδα δεν εκπληρώνει τις νόμιμες και δίκαιες προσδοκίες για τους προδότες που μετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος και βρίσκονται εκεί», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ