Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από το Διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης

Ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από το Διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Μοναδικές εικόνες.

 

Ο διαγωνισμός Ουλαμών Αρμάτων των Μονάδων Τεθωρακισμένων πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, ανάμεσα σε μονάδες που διαθέτουν άρματα LEO2 (A4 και HEL) με συμμετοχή τμήματος των United States Army Europe (USAREUR) που διαθέτει άρματα M1A2 ABRAMS της USAREUR, που εδρεύει στη Ρουμανία.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ελληνική ομάδα ο ουλαμός της 211 ΕΜΑ, ενώ ο διαγωνισμός Ουλαμών Αρμάτων πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Οι Ουλαμοί αξιολογήθηκαν σε επιχειρησιακές διαδικασίες με μετρήσιμα αντικειμενικά κριτήρια, οι οποίες ήταν εστιασμένες σε θέματα τακτικής μικρών κλιμακίων, τεχνικής της βολής και τεχνικών θεμάτων των αρμάτων.

Η τελική κατάταξη των Ουλαμών, αποτελεί συνδυασμό του χρόνου που χρειάστηκε το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει τις δοκιμασίες, σε συνάρτηση με επιμέρους βαθμολόγηση των δεξιοτήτων του και ειδικά της ευστοχίας των βολών των πληρωμάτων των αρμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού ιδιαίτερα εμφανής ήταν η προσπάθεια, το πάθος και η γνώση των αντικειμένων από τους διαγωνιζόμενους, καθώς και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας του προσωπικού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ