Ενώσεις στρατιωτικών: Ποιοι και γιατί ζητούν πρακτικά από την ΠΟΕΣ;

Ενώσεις Στρατιωτικών: Στρατιωτικοί που μετείχαν στο συνέδριο της ΠΟΕΣ ζητούν τώρα συγκεκριμένα έγγραφα. Δείτε τι ζητούν και γιατί

 

Επιστολή στην ΠΟΕΣ έστειλε πρίν από λίγο ο Στέφανος Κουκουράβας ζητώντας να του παραχωρηθούν αντίγραφα από μια σειρά εγγράφων που αφορούν πρακτικά και ενστάσεις συνεδρίων και εκλογών.

Πιο αναλυτικά ο προεδρος της ΕΣΠΕΘ ζητά:

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού της Ομοσπονδίας, έχοντας έννομο συμφέρον εκ της ιδιότητάς της, ως μέλος της Π.Ο.Ε.Σ, ζητά τα παρακάτω αντίγραφα:

α. Των επισήμων πρακτικών μετά των ενστάσεων που κατατέθηκαν από τους συμμετέχοντες, στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), που διεξήχθη την 1η Απριλίου 2017 στην Αθήνα (περιοχή Γλυφάδας). 

β. Των επισήμων πρακτικών αρχαιρεσιών μετά των ενστάσεων για τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 2α  Απριλίου 2017 στην Αθήνα περιοχή Γλυφάδας.

γ. Των επίσημων πρακτικών των αρχαιρεσιών, όλων των επαγγελματικών πρωτοβάθμιων σωματείων που συμμετείχαν ως σύνεδροι, και ήταν νόμιμα συμμετέχοντες.

Παράλληλα στην ΕΣΠΕΘ δεν βέβαια σταματούν ούτε την περίοδο του Πάσχα να ετοιμάζουν επιστολές και παρεμβάσεις για να πάνε και άλλα προβλήματα των Στρατιωτικών στην Βουλή και να πιεστεί η κυβέρνηση για λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα της απόφασης του ΣτΕ, των μεταθέσεων, του ασφαλιστικού, του στεγαστικού των Στρατιωτικών, κτλ 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ