Ενώσεις Στρατιωτικών: «Πόλεμος» για λίγα τετραγωνικά μέτρα – Τι έγινε

Ενώσεις Στρατιωτικών: Εξηγήσεις στην Βουλή έχει ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο ο Βουλευτής της Ν.Δ. Στέργιος Γιαννάκης για όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο.

 

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι στρατιωτικοί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΣΠΕΗΠ) αφού η τυπική παραχώρηση των γραφείων τους καθυστερεί υπερβολικά σύμφωνα με τους ίδιους.

Το θέμα καλείται να λύσει η Βουλή και ο «γαλάζιος» Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης διαβίβασε με αναφορά του στην Βουλή την σχετική επιστολή της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.) με θέμα: «Διάθεση γραφείων στην ΄Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου».

Ο Βουλευτής θέλει μάλιστα να ενημερωθεί για το χρόνο ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραχώρησης της χρήσης μέρους κτιρίου στο Στρατόπεδο «ΒΙΔΕΛΗ», προκειμένου εκεί να λειτουργήσουν τα γραφεία της Ενώσεως, όπως έχει ήδη αποφασισθεί και δεδομένου ότι ο Πρόεδρος της Ενώσεως έχει κληθεί από τις 14/02/2017 να υπογράψει τη σύμβαση και έως σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί η υπογραφή χωρίς κανείς να γνωρίζει τους λόγους της καθυστέρησης.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ: Ενώσεις Στρατιωτικών: Αυτά είναι τα νέα γραφεία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

 Υπενθυμίζεται πως στην επιστολή της ΕΣΠΕΗΠ τονίζεται πως 6 μήνες μετά την σχετική αίτηση της ΕΣΠΕΗΠ για την παραχώρηση γραφείων στο στρατόπεδο ΒΙΔΕΛΗ αυτή έγινε δεκτή, με την παραχώρηση (δωρεάν) σχετικού χώρου.

Στις 14 Φεβρουαρίου όπως καταγγέλλει η Ένωση της Ηπείρου ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΗΠ Γιώργος Θεοδώρου κλήθηκε να υπογράψει την σύμβαση αλλά τελικά αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα.

Δείτε την επιστολή της ΕΣΠΕΗΠ:

Επιστολή γραφεία ΕΣΠΕΗΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ