Επισκέψεις του ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανή στο 424 ΓΣΝΕ, την 113 ΠΜ και το ΠΑΜΑΚ στη Θεσσαλονίκη

Το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ) και την 113 Πτέρυγα Μάχης επισκέφθηκε, σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ) στη Θεσσαλονίκη, ο Αλκ. Στεφανής συναντήθηκε με τον διοικητή ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Όπως ανακοινώθηκε, στη συνέχεια, ο υφυπουργός μετέβη στην 113 Πτέρυγα Μάχης, όπου έχει την έδρα του ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων και παρακολούθησε τις εργασίες αναπαλαίωσης του τεθωρακισμένου οχήματος Μ8.

Ακολούθως, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τη βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κυρία Έλενα Ράπτη, με την οποία εξέτασαν την πορεία του σχεδίου ενημέρωσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Επίσης, ο Αλκ. Στεφανής πραγματοποίησε συναντήσεις με τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτριο Κούβελα και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) καθηγητή Στυλιανό Κατρανίδη, κατά τις οποίες συζητήθηκαν για θέματα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας με το ΠΑΜΑΚ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ