Χάκερ επιτέθηκαν στο ArmyNow.Net μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα για το Αιγαίο!

Επίθεση χάκερ δέχθηκε χθες το απόγευμα το ArmyNow.net, λίγο μετά την αναδημοσίευση στον Τουρκικό Τύπο του αποκλειστικού μας δημοσιεύματος για το Αιγαίο!

Την Τετάρτη, λίγο μετά την ρίψη στεφάνου από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στα Ίμια, πρώτοι αποκαλύψαμε με αποκλειστικό μας την δυναμική απάντηση της Ελλάδας, με την ρίψη αλεξιπτωτιστών στην Κω, απέναντι ακριβώς από τις τουρκικές ακτές!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Ίμια 2017: Με ρίψεις αλεξιπτωτιστών στο Αιγαίο απαντά η Ελλάδα – ΦΩΤΟ


Η είδηση έγινε γνωστή χθες στην Τουρκία, όπου σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος αναπαρήγαγε το δημοσίευμά μας. Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις μεγαλύτερες τουρκικές ιστοσελίδες που ανέφεραν το δημοσίευμα του ArmyNow.Net

Πριν περάσουν τρεις ώρες από τις μαζικές τουρκικές αναδημοσιεύσεις το ArmyNow.Net δέχθηκε σφοδρή επίθεση από χάκερς, όπως μας πληροφόρησε επίσημα και η εταιρία που φιλοξενεί τον σέρβερ μας.

“The domain armynow.net is receiving a high volume of malicious traffic from what appears to be an attack. The heavy traffic is affecting all users on the server and we have been forced to block requests to your site”

Η επίθεση των χάκερς κράτησε πολλές ώρες και τελικά καταφέραμε αργά χθες το βράδυ να ανακτήσουμε την ιστοσελίδα μας κι έτσι είμαστε πάλι κοντά σας.

Το βέβαιο είναι ότι όσες επιθέσεις κι αν δεχθούμε, εμείς πεισμώνουμε περισσότερο και με όλους εσάς στο πλευρό σας δίνουμε την μάχη για την ενημέρωση!

Δείτε πώς οι μεγαλύτερες τουρκικές εφημερίδες και ιστοσελίδες αναδημοσίευσαν το θέμα του ArmyNow.net

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ