Εργαζόμενοι ΕΑΣ: Καρφιά κατα Χρηστίδη και ελπίδα για το μέλλον

Με ενθουσιασμό βλέπουν εργαζόμενοι των ΕΑΣ την αλλαγή της διοίκησης στην εταιρεία. Τωρα όπως λένε υπάρχει λόγος να κοιτάνε μπροστά.

Για «τραυματική περίοδο Χρηστίδη» κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα . Σε ανακοίνωση της η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΜΗΤΤΟΥ» αναφέρει μεταξύ άλλων:

Αφήνουμε πίσω την τραυματική περίοδο Χρηστίδη και κοιτάμε μπροστά !!!
Ελπίζουμε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος που θα έρθει να φέρει μία διαφορετική αντίληψη στα διοικητικά της εταιρείας.
Τα ΕΑΣ για να επιβιώσουν χρειάζονται τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων τους χωρίς διαχωρισμούς και πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποκατασταθεί η ηρεμία στο προσωπικό, πρέπει να δουλέψουμε ΟΛΟΙ για να σηκώσουμε την παραγωγή και να εκτελέσουμε τις συμβάσεις χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Για να μπουν όμως μπροστά οι μηχανές της παραγωγής θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα της χρηματοδότησης της εταιρείας, να προσληφθεί ΑΜΕΣΑ εργατοτεχνικό προσωπικό και να ξεκαθαρίσει η Κυβέρνηση τα θέματα της αξιολόγησης ώστε να γνωρίζουμε όλοι που πηγαίνει η εταιρεία.
Σε μία τέτοια κατεύθυνση όλοι θα βάλουμε πλάτη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα συναινέσουμε σε μεγαλύτερη συρρίκνωση δραστηριοτήτων σε κλείσιμο εργοστασίων και θα αντιδράσουμε σε κάθε ενέργεια που θα πλήξει την δουλεία μας και της θέσεις εργασίας.
Δεν ξεχνάμε τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της εταιρείας στους εργαζόμενους – ανθυγιεινό επίδομα, Μ.Α.Π., γάλα, άδειες κλπ. Ήταν, είναι και θα είναι ΠΡΩΤΗ προτεραιότητά μας.

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Όσοι έχουν στο μυαλό τους να επαναφέρουν σενάρια του παρελθόντος για τον Υμηττό, ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ μία για πάντα !!!

ΤΑ ΕΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΥΜΗΤΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ